maanantai 6. helmikuuta 2012

Vielä vähän, käykö?

Ihan "isovanhempien" iloksi vielä yksi Vila-postaus tälle päivälle :)
Tein pikana Vilalle takin ja lähdettiin lenkkeilee. Takki ei istunut yhtään, vaan meni viitalle ja aukesi.. Pitää kehitellä sitä vähän! Ruskea kauluri on ihan fleecetuubi, kun takissa ei ole kaulusta piti jotain kaulan suojaksi keksiä.

Vilan pahat tavat alkavat paljastua: sisälle tarpeiden teko, vaikka ulkona rampataankin tiuhaan ja hännän jahtaaminen. Onneksi tottelee tuossa häntäjutussa EI-käskyä. Kuulin myös ensimmäistä kertaa haukahduksen, aika pätevä ääni pikkuisella! Yksin oleminenkin suijui ainakin sen puolisen tuntia, joka oltiin kaupassa. Oli kyllä pissannut lattialle ja makoili lattialle levitettyjen sanomalehtien päällä, vaikka vieressä olisi ollut se 40e koppa! Se ei näytä kelpaavan :D voi pientä!

Nyt pieni nukkuu sylissäni, en malta nousta syömään, vaikka maha kurnii nälästä..

1 kommentti:

  1. Sä kun oot niin hirveesti tehny noita koirien vaatteita käsin niin sattuuko sulla olemaan jonkinlaista koirahaalarin ohjetta? Meillä on kotona semmonen ihana puolivuotias Lagotto ja mun pitäis "kyniä" sen turkki tässä kohta puoliin, mutta mietin, että se varmaan tarvii sitten jonkun haalarin tuolla ulkona pakkasessa.
    En viitsisi millään ostaa sellaista kallista haalaria, kun se on aivan varma, että meiän koira joko syö sen, tai muuten vaan likaa sen täysin :D Olis siis kiva tehdä sellanen itse, mut mulla ei oo mitään hajua semmosen kaavoituksesta. Joten osaisitkohan sä auttaa tai jos sulta jo löytyy postausta aiheesta?

    Meiän peikko:
    http://inspirationbylaura.blogspot.com/2012/02/lauantain-shoppailut-ja-sunnuntain.html

    VastaaPoista