torstai 9. helmikuuta 2012

Pipo päähän pakkasella!

Vilalla on aika suuret ja ohuet korvat, joihin puree pakkanen oikein kunnolla. Bongasin netistä henkilön, joka kutoo koirien pipoja mittatilauksena. Lähetin Vilan pään mitat tiistaina ja tänään tuli räätälöity pipo postiluukusta! Voi vitsi, miten nopea palvelu! Ja pipolle tuli hintaan 6€, joka sisälsi postikulutkin. Sain itse vieläpä valita väritkin. Otin ruskea-vihreän, jotta sopisi tuohon takkiin :)


Ajattelin, että Vila inhoaisi pipoaan, mutta väärässä olin! Aluksi hän hieman katsoi minua epäluuloisena, "oletko tosissasi?". Pari kertaa ravisteli, eikä lähtenyt pipo mihinkään, vaan pysyi hyvin päässä. Korvat saa tuonne hiippaan, etteivät ole ikävästi lytyssä. Aivan mainio pipo! Olivat korvat ihan lämpimät ulkoilun jälkeen.


Tänään Vila tapasi ekaa kertaa Rhean. Ensin tytöt nuuhkuttivat toisiaan ulkona ja siitä sitten siirryttiin sisälle. Rhea ei oikein tahtonut olla meiän tytön kaveri.. Vila jopa haastoi Rheaa leikkimään, mutta eipä toinen suostunut. Onneksi Minka toimitti Vilan leikkikaverin virkaa ;)
Jussi sai otettua tasan yhden kuvan, jossa esiintyvät molemmat koiruudet. Tämä otos ansaitsisi mielestäni "vuoden kamalin kuva"-tittelin! Vila istuu ja Rhea haistelee takamusta, voi luoja...


Huomenna suunnaksi koulun sali ja äidinkielen tekstitaidon yo-kirjoitukset. Voi apua.. Niihin on lähes mahdoton lukea ja prelistä sain 2/6 molemmista tehtävistä.. Argumentaatiokeino, retorinen keino, referaatti, 3-portainen luettelo, vastine...

5 kommenttia:

  1. Ihana tuo pipo! Saako udella mistä tilasit..? :)
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kantolmi@gmail.com, tuollaiseen sähköpostiosoitteeseen laitoin viestiä =)

      Poista
  2. Toivottavasti tekstitaito meni hyvin!

    VastaaPoista
  3. Ihana pipo! :) Munkin on ollut tarkoitus Sofile tehdä pipo kun silläkin on varsinkin trimmauksen jälkeen korvat niin paljaat että jäätyy heti..

    VastaaPoista