torstai 23. helmikuuta 2012

Kaulapantoja, mantteleita ja hilleri

Ompelukone surraa lisää pantoja ja mantteleita. Tänään on valmistunut kolme pantaa ja lisäksi minun piti aloitella tilausmanttelien kaavojen piirtäminen, mutta laiskuus iski ja lössähdin sohvalle katsomaan Sinkkuelämän tuotantokausia, hups.. Valmistuneista pannoista kaksi on pistolukollisia ja yksi puolikuristava.Vihdoinkin sain kuvattua ne pari manttelia, jotka mainitsin jo pari päivää sitten. Molemmat ovat kokoa "kääpiöpinseri", eli selkä n. 30cm pitkä. Tyttömanttelissa on välissä lämpövanu ja poikamanttelissa kaksinkertainen fleece (vanu loppui..).Kokeilinpa myös TÄSTÄ blogista bongaamaani aivan loistavaa ideaa: kutistemuovista nimilaatta koiralle! Minun oli tarkoitus tilata Vilalle laatta Ebaysta, mutta Paypal-tililtäni puuttui sillä hetkellä 0,11€, jotta olisin saanut laatan tilattua. Rahan siirtämiseenhän menee useampi päivä, eli en todellakaan jaksanut odotella, että noinkin naurettava summa siirtyy käytettäväksi. Tein samassa myös Valtolle laatan, eihän sitä ikinä tiedä jos sekin vanha jäärä lähtisi vielä omille teilleen :)
Suttasin Picasalla puhelinnumerot pois.


Kuvissa taustana esiintyvä korkokenkäkangas on Eurokankaan uutuus. Bongasin sen jo ennen kuin myyjät olivat ehtineet sitä varsinaisesti laittaa myyntiin ja kysyin, mitä maksaa. Meinasivat korvat tippua päästä, kun kuulin: 5€/m! Arvatkaapa vaan lähtikö kangasta metri mukaani!?

Käytiin tänään Vilan kanssa koirapuistossa treffaamassa Nipsu-koiraa. Nipsu oli varsin kiinnostunut Vilasta ja uskaltautuipa neiti jopa hieman leikkimään takaa-ajoa! Puistoilun jälkeen pistäydyttiin Tassuväen tavaratalossa Vila mukanamme. Siellä myyjä kysyi heti, onko Vila heeleri. No minähän kuulin, että onko Vila hilleri! Sain varsin pitkän katseen myyjältä, kun vastasin "ei, se on koira." :D
Tällä myyjällä on itsellä heelereita (jotka olivat kaupan takaosassa nähtävillä). Kieltämättä yhdennäköisyys oli huomattava! Tässä linkki pariin kuvaan niin voitte itsekkin todeta, ettei maneto ole ulkonäöltään kovinkaan kaukainen lancashire heelerin kanssa KLIKKAA TÄSTÄ

Nyt Vila ja Martta nukkuvat söpöinä. Vilan ilmeestä voi päätellä, mitä mieltä hän on kuvaamisesta kesken hänen unien!


3 kommenttia:

  1. Hienoja juttuja taas kerran oot tehnyt! :) Mä taisin samaisesta blogista bongata saman nimilaatta-idean ja tarkoitus olis myöskin tehdä koirille vastaavat laatat pantoihin kutistemuovista :)

    VastaaPoista
  2. Mie oon todennu, että nimilaattoja on hyvä olla joka pannassa ja valjaissa oma. :) Kiva, että mun blogista löytyy jotain kokeilemisen arvosia juttuja! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mäyräkoira:-D

    VastaaPoista