keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Odotus palkittiin, minulla on jälleen PINKKI kännykkä!

Ostin ensimmäisen pinkin (oikeastaan vaaleanpunaisen) kännykän pari vuotta sitten. Samsungin peruskosketusnäyttöluuri oli kaikin puolin todella hyvä kännykkä, kunnes se varastettiin. Puhelin oli tippunut housujeni taskusta Gina Tricotin sovituskoppiin ja 30min myöhemmin, kun huomasin menetyksen oli jo liian myöhäistä: luuria ei oltu palautettu kassalle, eikä sitä ollut sovituskopissa. Toivottavasti puhelimeni pääsi ilahduttamaan sitä pikkuteiniä, joka päätti sen varastaa, olin kuitenkin sen itse säästämilläni rahoilla ostanut..
Seuraavan kännykän sain isiltä joululahjaksi. Vaaleanpunainen sekin, sehän oli ainoa kriteerini kännykän valinnassa. Hyvä puhelin sekin!
Viime joulun aikaan sain Jussin isän tarpeettomaksi jääneen Nokia E7-luurin käyttööni. Ensimmäinen miinus: se ei ole pinkki. Onneksi se oli korjattavissa!


 Hommasin Paypal-tilin ja halusin kokeilla Ebaysta ostamista aluksi jollain pienellä ei kovin kalliilla tavaralla. Tämä kännykänsuojus maksoi postikuluineen n. 3,5€ (!!). Odottelin suojusta melkein kolme viikkoa, muttei roskapostien ja laskujen seasta sellaista näkynyt. Otin superloistavan englannin osaamiseni esille ja lähetin firmalle kyselysähköpostin koskien suojusta. Todella kömpelön (Jussikin nauroi itsensä kuoliaaksi, kun näytin sen sille..) sähköpostiviestin avulla sain selville, että suojus onkin kadonnut postissa. Mahtavaa. Lupasivat lähettää uuden suojuksen ja sehän tuli parissa päivässä perille. Loppu hyvin, kaikki hyvin.


Parin viikon päästä oleviin potkiaisiin asua. Äitin kätköistä intiaanitakki, joka on kuin samaa sarjaa kirpparikenkien kanssa. Kuulin kyllä koulun käytävällä, ettei osa aio pukeutua ollenkaan teeman mukaan, koska "teema on niin tyhmä". Ohhoh..




Olin muuten tänään ensimmäistä kertaa eläissäni työhaastattelussa! Nyt sormet kolminertaiseen ristiin, että saisin sen pestin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti