keskiviikko 8. helmikuuta 2012

VilaVilaVilaVila

Tämä blogihan on pelkkää Vilaa nykyään! Ehkäpä saan aikaiseksi jotain muutakin kuin pelkkiä koirapostauksia, katsotaan ;)

Tänään meillä kävi vierailemassa äiti ja Sofia. Alkuunsa Vilaa vähän jännitti, mutta aika pian alkoi neiti keräämään rohkeutta ja kävi nuuhkuttelemassa vieraat. Taisivat äitin ja Sofian sydämet sulaa tuolle söpönassulle :)
Tänään oli vihdoin nätti aurinkoinen hetki, kun käytiin ulkona. Otin kameran mukaan ja linssiludehan tämä koira on! Kuvauksen ohessa tyttö teki pissat ulos, jes!


Nukkuvat koirat on suloisia :)


Vilasta on tosi hankala ottaa kuvia. Heti, kun kamera ilmestyy näkyviin tyttö on linssissä kiinni. Yritin sitten "salaa" kuvata vähän kauempaa ja voi luoja, minkä ilmeen tallensin! Valpas tyttö!

1 kommentti:

  1. Nuo meidän sukat on kyllä tosi hyvät ja pysyy ainakin meillä jalassa (tosin Milalla välillä meinaa irrota kun riehuu niin paljon), mutta suosittelen :) Ei ne kastu jos pakkasella pitää, mutta jos pakkanen jo lähentelee nollaa niin sitten varmasti kastuu. Ja kyllä ne jonkinverran lämmittää ja estää ainakin lumipaakkujen tarttumisen tassukarvoihin. Mutta kun teidän Vila on tottunut tuohon espanjan lämpöön niin ehkä jotkut paremmin lämmittävät tossut olis kivat... Meillä on myös tämmöiset tossut jotka on myös tosi hyvät, ainoat kunnon tossut jotka oikeesti pysyy jalassa ja toimii (oma-tekoisten lisäksi):
    http://www.petnap.fi/jokasaan-topposet-p-827.html

    ps. ihana tuo vikan kuvan ilme! :D Ja kyllä se Vila siihen kameraan kyllästyy ajan kanssa, Milakin työsi pentuna jatkuvasti nokkaa kameran eteen, mutta nyt on jo niin kyllästynyt mun kuvailuun ettei enää paljoa jaksa kiinnostaa :D

    VastaaPoista