torstai 19. huhtikuuta 2012

24kk

Hiphei, tänään tuli tasan 2 vuotta yhdessäoloa Jussin kanssa. Toisaalta tuntuu lapselliselta juhlistaa moista, mutta välillä on vain pakko keksiä aihetta juhlaan. Ollaan suunniteltu jo viikkoja sitten, mitä tehdään 19.4: ostetaan PALJON juustoja ja napostellaan niitä samalla, kun katsotaan Sinkkuelämää dvd-boksia.


Voi kunpa Cittarin myyjä olisi tiennyt, että aiotaan syödä ne kaikki miljoona juustoa kahdestaan, kuvitteli varmaan, että meille on tulossa isompikin porukka vieraita kylään. Ostettiin myös pakastekakku, joku uutuusappelsiinisuklaasysteemi. Korkattiin myös pikkupullo aitoa shamppanjaa, joka on odottanut jääkaapissa synttäreistäni saakka.


Lähdettiin vielä leffaankin. American Pie osa 50405, huomattavasti parempi kuin mitä odotin.
Eipä liikaa juhlaa kuitenkaan: buukkasin itselleni huomen aamuksi siivouskeikan..

Ps. Repästiin ja varattiin lomamatka kesäkuulle! Jahkailtiin pitkään, mihin mentäisiin. Yhteistuumin sitten päätettiin, että lähdetään Brysseliin. Ihana päästä takaisin paikkaan, jossa on asunut yli puolet elämästään! Olen suoraan sanottuna täpinöissäni. Matkakassan kerääminen alkoi kiireisesti ja loput tarvittavat rahat otetaan sitten yo-lahjarahoista.
Matkakassan suuruus nyt: 130€.

4 kommenttia:

 1. riittiks toi 8 juustoo varmasti ;) ? t.bob

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuh :D niistä oli vaa 3 oikeesti hyvii! Tuon sulle niit homejuustoij sit joku päivä ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksoispersoonani käy myöskin täällä ;)

   Poista