maanantai 16. huhtikuuta 2012

*ei muistikorttia* (+blogitunnustus!)

Käytiin Sofian, Jussin, Vilan ja Rhean kanssa metsässä lenkillä. Halusin näyttää Sofialle sen kivan paikan, jossa käytiin Eevan koirien Milan ja Sofin kanssa perjantaina, joten ajeltiin sinne. Kyseessä on siis metsä, jossa ei ole lähellä autotietä eikä taida muitakaan ihmisiä tulla vastaan. Uskallettiin siis päästää koirat vapaaksi ja nätisti molemmat sipsuttelivat vierellä, kunnes päästiin leveälle hakkuuaukeelle. Voi että mitä energiaa Vilasta löytyy, kun mukana on toinen koira! Yleensähän Vila kipittää nätisti minun ja Jussin jaloissa, vaikka olisi vapaana. Nyt koirat juoksentelivat 10metriä eteenpäin - äkkikäännös - 10metriä takaisin ja uudestaan. Vila oli ihan kauhean innoissaan, joten päätettiin ottaa koirat kiinni ennen kuin meidän pötkö jyrää pienen Rhean :D
Kamera oli mukana, muistikortti sen sijaan kotona tietokoneessa kiinni! Äh..
Nyt Vila on iiihan poikki!


Vila muuttuu ihan toiseksi koiraksi, kun samassa tilassa on muita koiria. Kotona Vila on suurimman osan ajasta masentuneen oloinen ja kuljeskelee yksikseen edestakas. Leikkiminen ihmisten kanssa ei tunnu neitiä kiinnostavan kuin todella harvoin. Sen sijaan Elviksen ja/tai Rhean seurassa Vila tuntuu iloisemmalta ja pirteämmältä, lenkeilläkin Vila kävelee paljon reippaammin. Tuntuu todella siltä, että Vila on hieman yskinäinen, kun koiraseuraa on niin harvoin tarjolla. Silloin kun hankittiin Vilaa Espanjasta, oltiin melko varmoja, että ollaan ottamassa koira, joka tahtoo olla se ainoa koira. Vilan arkuus on kadonnut lähes kokonaan ja neitiä kiinnostaa ihan kamalasti muiden koirien kanssa leikkiminen. Harmi vain, että Vilan leikit ovat usein liian rajuja Elvikselle ja Rhealle. Ollaankin Jussin kanssa mietitty, pitäisikö meidän hommata Vilalle kaveri. Ollaan summattu, että kaksi koiraa menee melkein samalla kuin yksikin. Asiahan ei ole nyt tämän hetken asia, eli pohdiskeluiksi nämä ajatukset vielä jäävät. Aiotaan ensin panostaa täysillä Vilaan, sen sisäsiisteyteen, tottelevaisuuteen ja yksin olemiseen. Tässä samassa voin luvata, että kolmatta ei sitten tule jos toinen otetaan, eiks ni? :D

EDIT. Lisään tähän vielä yhden blogitunnustuksen, jonka olen saanut jo muutamasta paikasta, mutten kertakaikkiaan ole muistanut laittaa eteenpäin! Nyt korjaan asian.
Viimeisimpänä sain tunnustuksen Nuoren Sinkkunaisen Seikkailut-blogista, kiitos kovasti!

Tunnustuksen säännöt:
  1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
  2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
  3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
  4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.
1. http://sofintassut.blogspot.com/
2. http://btiiperonelama.blogspot.com/
3. http://nousevamyrsky.blogspot.com/
4. http://jennike.blogspot.com/
5. http://mudenmuistiinpanoja.blogspot.com/

Siinäpä ensimmäisenä mieleen nousseet lemppariblogit, joissa olikin kaikissa onneksi alle 200 kirjautunutta lukijaa :)


7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. : D Vaihdetaan kohta Vilan virallinen nimi Pötköks, ku sillä nimellä sitä kaikki nykyisin kutsuu :D

      Poista
  2. Kiitos kovasti, tämä lämmitti mieltä! :) En ehkä vastaa tähän ihan heti, sillä tämä on nyt kolmas alle 200 haaste jonka saan lyhyen ajan sisään! :D

    VastaaPoista
  3. kiitos haasteesta :) Jos vaan innostusta koiriin riittää, niin suosittelen lämpimästi kahta koiraa, ei se nyt ihan siinä samassa mene mutta meilkein :) Mutta kannattaa tosiaan opettaa Mila ensin ison koiran tavoille, niin pääsette tuhat kertaa helpommalla :)

    Ja tosta koirien määrän kasvusta, Sillon kun Sofia otettiin ni ei tullut mieleenkään että otettas toinen koira. No aika pian mieli muuttui ja sitten ajattelin ettei ikimaailmassa kolmea koiraa kun käsiäkin on vaan kaksi :) Mutta en nyt sanois ettei koskaan ;) En yhtään ihmettelisi vaikka meillä joskus oliskin kolme koiraa, ei nyt kuitenkaan ihan lähitulevaisuudessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aiotaan ehdottomasti ensin opettaa Vila (ei Mila ;) tavoille ennen seuraavan hankkimista. Ja voisin hieman korjata tuota lupaustani, ei kolmatta näissä olosuhteissa. Sitten joskushan se on eri asia, kun en ole enää kerrostalokaksiossa asuva opiskelija :D
      Meinaatko pystyä pitämään pääsi, kun sille sun äidin koiralle tulee niitä pentuja ;)

      Poista
  4. Kaksi koiraa on kivampi kuin yksi, koska niistä on aina seuraa toisilleen :) Eikä meillä ainakaan ole ollut hoidon kanssa ongelmia!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Iita!!

    Olet tunnustuksesi ansainnut. Minäkin käyn täällä lukemassa, iloinen ja myönteinen elämänasenteesi viehättää vähän vanhempaakin lukijaa :)

    VastaaPoista