lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ohi on (taas?)

Tämä taitaa olla jo kolmas "lukio vihdoin ohi"-postaus, mutta nyt se on ihan viimeistäkin silausta myöden ohi. Se kamala ruotsin kurssi, RUB5, jonne ilmoittauduin kolme kertaa ja vasta viimeisellä jaksoin käydä paikan päällä, on vihdoin ja viimein suoritettu loppuun saakka! "Opiskelin" tuota kurssia siis 4. jaksossa iltalukiolla ja käytin erittäin tehokkaasti hyväkseni tiedon, ettei iltalukiolla ole läsnäolopakkoa tunneilla. Kävin tunnilla kaksi kertaa koko kurssin aikana ja loppukokeeseen lukeminen jäi (koska en osannut mitään koska en ollut käynyt tunnilla, hups.).
Todella ahkeran tunnilla käymisen lisäksi unohdin käydä kokeenpalautuksessakin! En siis tiennyt, olenko päässyt kurssia edes läpi. Juuri äsken kävin Wilmassa kurkkaamassa suoritukseni ja siellä se oli, RUB 5 arvosana: 6. JES!
Ruotsi on akilleen kantapääni: edellisetkin numeroni ovat kutosia tai seiskoja. Edellisillä kursseilla olen kuitenkin tehnyt kaikkeni hyvän arvosanan eteen, aivan turhaan. Iltalukiolla vain hommasin kirjan ja muistin ottaa kynän mukaan kokeeseen ja sain saman numeron kuin aiemminkin..

Koko stoorin pointti oli siis se, että mikään ei enää estä ylioppilaaksi pääsemistäni.

Tylsän postauksen lopuksi tylsä kirppislöytö: Cubuksen mustat farkkulegginssit, 2,5€. Vähän oli hankaluuksia survoa ne XS-kokoiset pöksyt jalkaan, mutta kyllä ne lopulta sitten suostuivat yhteistyöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti