torstai 19. huhtikuuta 2012

Kirppuja, Kortteja ja Kikkareita..

Jaahas, mistäs sitä aloittaisikaan?
No ensinnäkin, oltiin tänään taas vaihteeksi kirpparilla. Kävin aamupäivällä tekemässä yhden siivouksen ja sen jälkeen pakotin Jussin lähtemään minun kanssani kirppisrottailemaan. Heti alkumetreillä bongasin täysin uudenveroisen OIS:n mustan laukun. Minulla on ennestään vain yksi isompi käsilaukku ja sekin on harmaa. Musta laukku siis todellakin lähti mukaani vitosella!


Jussi tekee harvoin mitään löytöjä, mutta silloin kun se tekee, se myös tekee. Aluksi en innostunut yhtään ajatuksesta, että ostettaisiin radio kirppikseltä. Toimivuuttahan ei voi millään varmistaa paikan päällä ja kotona se on jo liian myöhäistä todeta, ettei se toiminutkaan. Tarkempi silmäys Jussin löytöön ja kaupat tuli, riskistä huolimatta. Tämä Tivoli-radion jäljitelmä (opiskelijoilla on lupa ostaa feikkiä, eiks nii?) maksoi kylläkin 20€, mutta kunto oli moitteeton ja meillä tosiaan on tarvetta pienelle radiolle.


Jännityksellä testattiin ja hyvin toimi! Tämä löyää paikkansa saumurin ja ompelukoneen viereltä makkarista. Pidetään Vilaa makkarissa, kun se joutuu olemaan yksin ja ajateltiin jättää radio hiljaiselle soimaan, jottei ainakaan hiljaisuus ahdistaisi neitiä, eikä meidän myöskään tarvitsisi huudattaa televisiota olohuoneessa.


Vertauskuvaksi aito Tivoli. Eihän tuo kaukana ole?

Käytiin samalla Sinooperissa ja Tiimarissa hakemassa YO-kutsuihin värkit. Tiimarista löytyikin pinkkejä kertakäyttöskumppalaseja! Minä olen vappuna Turussa, enkä katsomassa Porissa karhun lakitusta. Nuo lasit oli kuitenkin pakko saada, joten ostin kuuden kappaleen paketin hintaan 4€ ja jaoin siitä kaksi äitille, kaksi Sofialle ja kaksi Minkalle (muistuta mua Minka, että annan sulle ne ;). Toivottavasti edes yksi säästyisi ensi vuoteen, että minäkin voin olla lakki päässä ja pinkki skumppalasi kädessä katsomassa, kun karhua lakitetaan.


Kaikki tarvikkeet yo-kutsuihin onneksi löytyivät Sinooperista ja Tiimarista, ja nyt päästään askartelemaan! Olen miettinyt sekä oman että Jussin kutsun mallit valmiiksi ja ottanut suunnitelmissani huomioon erään tärkeän pointin: minä saan tehdä 11 kutsua, Jussi joutuu väsäämään 30. Aion irtisanoutua jussin yo-juhlista kokonaan (paitsi kravaatin valintaan haluan vaikuttaa! :D), joten herra vääntäköön kutsunsa itse.
Pöydällä oleva läjä korttipohjia, ääriviivatarroja, liimatyynyjä ja kartonkia...


...sai Jussin näyttämään tältä.


Voitte siis arvata, kuka ne kaikki 41 kutsua sitten lopulta tekeekään...
Sofia pääsi muuten vihdoinkin hieman parturoimaan Jussin moppia. Arvatkaapas millainen letti Jussin päätä koristi, kun tämän kuvan hiukset ovat se "jälkeen"-versio parturoinnista!

Muistaakseni blogini nimi on "Iitan Ompeluksia & (jotain)". Tässä siis ompeluosio. Chihun sadetakki ihan muuten vain. Sopiva kuosi koiran takkiin ;)


Vila oli järjestänyt pienen yllärin yksin ollessaan. Pienen pikkuinen pissalätäkkö keskellä UNTUVATYYNYÄ! Kiehutti sisäisesti melkoisesti..


Päällinen oli valmiiksi menossa pesuun tahrojen takia, mutta tämä kyllä kruunasi kaiken. Kivasti varmaankin imeytynyt se pissa sinne untuviin.. Ja koska Vila on mestari tällä "teen asiani sisälle"-alalla, neiti päätti myöhemmin illalla kakata matolle. Ei siinä mitään, mutta oltiin äitin luona ja minäpä vielä astuin tuotokseen! Välillä ei voi kuin nauraa, mitä tuon koiran päässä liikkuu?!

1 kommentti: