torstai 5. huhtikuuta 2012

Ananas!

Työvuorolistasta olikin kadonnut tämän päivän keikka, joten tiedossa oli vapaapäivä! Kävin eilen tekemässä sen viimeisen lukiokurssini loppukokeen ja nyt olisi sitten koko lukio kaikkine kursseineenkin pulkassa. Huojennus! Ruotsin kokeesta ei kyllä ole menestystä luvassa, nimittäin en tarvitse siitä kurssista nelosta parempaa numeroa ja olen käynyt siellä tunnilla tasan kerran. Yritin vähän lukea asioita kirjasta, mutten tietenkään niistä mitään ymmärtänyt, kun kaikki opetus on mennyt ihan ohi. Motivaation totaalinen puuttuminen iski näin viimeisen kurssin kunniaksi. Kunhan opettaja laittaa minulle edes sen nelosen, on kaikki hyvin.
Jussi lähti isänsä kanssa mökille ja me Vilan kanssa jäätiin kotiin. Ajattelin mennä viettämään iltaa äitin luo, sitäkään kun ei kerkeä tarpeeksi usein tekemään. Äitin luo menemisestä tulikin mieleen, että olin joskus leikannut yhteen kotipaitaan valmiiksi palat ja ne odottivat ompelukoneen käsittelyä. Surauttelin siis ne valmiiksi paidaksi.


Triteksin trikoota ja pinkki resori. Tämä on ulkonäöllisesti aika kauhee, mutta tämä meneekin äitille vain kotipaidaksi. Pääsin taas muutamista trikoopaloista eroon, jes!


Käytiin eilen Jussin kanssa pikaisesti kirpparilla. En sitten kuitenkaan jaksanut koko paikkaa kiertää läpi, kun oli niin kauhea nälkä heti töiden jälkeen. Ostin kuitenkin aivan ihanilla väreillä varustetun huivin/shaalin (noin lapussa luki!). Tämä maksoi 3€ ja luulin, että tämä on jonkun itse väsäämä. Kotona vasta huomasin Piecen laput reunassa, höh! Tämä päätyy siis koiralle peitoksi, vaikka Vila ei näköjäänkään tykkää tästä yhtään..


Nyt Vila kainaloon ja äitin luokse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti