sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Se uudempi kamera

Perjantaina tuli ilmoitus, että uusi kamerani olisi noudettavissa Valintatalosta. Tilasin Markantalosta tuon useampi vuosi sitten käytettynä ostetun Nikon D40-järkkärin tilalle Nikon D3100-järkkärin hintaan 405€. Aika pitkälti saman näköisiähän nuo ovat, mutta uudessa versiossa on mm. 11 tarkennuspistettä kolmen sijaan, HD-videointi mahdollisuus ja siinä saa kuvattavan kohteen näkymään näyöllä pokkareiden tapaan, jos ei halua tunkea naamaansa kameraan kiinni kuvaamista varten. Alkuinnostuksen jälkeen rupesin tarkemmin tutustumaan uuteen tuttavuuteen ja totean toistaiseksi vielä, että edellinen kamera on parempi! Toivottavasti totun tähän uuteen, kun lupasin myydä tuon vanhan jo äitille.
Ensimmäisiä otoksia uudella kameralla..



Vila ja Elvis, jotka tulevat ihan ihmeen hyvin toimeen. Elvis osaa kyllä olla tosi kateellinen jos joku meinaa huomioida vain Vilaa eikä häntä ollenkaan.


Vila tapasi pari uutta koirakaveria perjantaina, kun käytiin metsässä kävelyllä Milan ja Sofin kanssa. Vilasta löytyi jotain kauan kadoksissa ollutta juoksuenergiaa, kun neiti pääsi juoksemaan Mila-sheltin kanssa vapaana kilpaa! Milalla ja Sofilla on oma blogi TÄÄLLÄ, josta kävin röyhkeästi apinoimassa pari kuvaa:



Eilen menin käymään äitin luona ja lupauduin Sofian kampausmalliksi. Siinä samalla, kun Sofia väkersi hiuksiani päätettiin, että lähdetäänkin vähän viihteelle. Cabarettiin oli kyllä 22 ikäraja, mutta yrittänyttä ei laiteta ja päästiin vieläpä sisälle! Siinä Sofian siivellähän meikäläinen sai luvan sisään marssia. Olisi toki voinut ottaa asioista hieman selvää, Cabassa oli nimittäin 80-luku teemana ja me kaks törppöä ihan normivaatteissa... Joku Dingon Eve siellä soitteli (ja minähän en edes tunnistanut bändiä!). Oli kivaa oli!


Parempi kuva aaaivan ihanasta kampauksesta:


Ja pakollinen "Vila nukkuu"-kuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti