maanantai 9. huhtikuuta 2012

Farkkuneliöistä tilkkupeitto

64 neliötä ensin ommeltu yhteen ja sitten tikattu. Mikä ihme minuun iski, kun tälläiseen ryhdyin?!

Ajatus lähti siitä, kun löysin Jussin vanhat ja hajonneet farkut kangashyllyltä. Mietin, mitäköhän niistäkin voisi tehdä ja ajattelin, että farkkuinen tilkkupeittohan olisi ihan kiva. Yksistä farkuista saaduilla paloilla ei kovin isoa peittoa olisi saanut, mutta onneksi sain Jussin äidiltä viidet Jussin vanhat farkut lisää saksittavaksi. Koska muistin juuri, että Jussikin pääsee ylioppilaaksi vajaan parin kuukauden päästä, aion antaa tämän sille YO-lahjaksi (ja tietenkin jotain oikeaakin lisäksi. Tuskin Jussi kauheasti jostain torkkupeitosta ilahtuu :D).
Nyt peitto on 8 x 8 palaa, eli kooltaan n. 125cm x 125cm. Muutaman rivin aion vielä toiseen reunaan laittaa ja taustalle sitten fleece. Saa nähdä saanko tätä koskaan valmiiksi..


Jossain paloissa olen hyödyntänyt farkkujen takataskuja.


"Virallinen" perhepotretti (, jossa naamani näyttää ihan punaiselta ja muutenkin muistutan muumipeikkoa!) :D


Jouduttiin palautettamaan Rhea takaisin Minkalle, mutta onneksi saadaan pieni taas hoitoon ensi viikonloppuna. Rhea ja Vila ovat yhdessä ihan hullu parivaljakko! Ulkona ne ei kuuntele yhtään, mitä me Jussin kanssa sanotaan, vaan juoksevat ympäri pihaa leikkien hippaa!

PS. Menin tilaamaan uuden kameran! Aikomukseni oli ENSIN säästää tarvittavat rahat ja SITTEN tilata kamera. Noh, satanen vielä puuttuu tuolta "kamera"-rahapurkista, mutta kyllä minä sen näin jälkikäteenkin saan kerättyä ;)

1 kommentti:

  1. Hei hieno peitto! Mullakin lojuu nurkissa rikkinäisiä farkkuja, vois yrittää tehdä jotain tuon tyylistä... Vaikka mun ompelutaidot ei oo läheskään sun tasoa, en tiedä mahdanko selviytyä edes tuosta ;D

    Ja hieno perhepotretti ;)

    VastaaPoista