lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kirppukasa

Kävin taas vaihteeksi kirpparilla eilen ja löysin tosi kivoja juttuja. Menin kerrankin ihan yksin kiertelemään (tappamaan aikaa, että Jussi saisi lukea rauhassa) ja tuntui, että käteen tarttui paljon enemmän kuin jonkun muun kanssa kiertäessä. Yksinään sitä uppoutuu etsimään kivoja löytöjä ja keskittyminen ei herpaannu ;)Superkirppiksellä oli pari loossia, joihin oli kerääntynyt muitakin 16-20-vuotiaita naishenkilöitä ja sellaisien loossien lähistölle jään yleensä kytikselle. Kun edelliset kirppisrotat poistuvat (ja yleensä vievät mukanaan kaikki kivat tavarat) voin minä mennä kaivelemaan, mitä jäi. Tällä kertaa olikin jäänyt jotain ostettavaakin. Seilorihenkinen neule, 3€. Kamerassa on juuri ompelemani hihna, joka päätyy myyntiin, kunhan keksin, missä voisin näitä kamerahihnoja oikein myydä.. Hihnaan käytetty Tilda-kangas on myöskin kirpparilta, uutta kylläkin.


Löysin myös pitkän hyväkuntoisen hupparin, jossa on superpehmeä valkoinen teddy sisällä, 3€. Toteutin myöskin yhden viime kesänä kesken jääneen projektin: kiilakorkokenkien hankkimisen. Sovitin varmaan sata kertaa viime kesänä tuollaisia kiilakenkiä, mutten raaskinut moisia ostaa. Nyt löysin H&M:n sopivan kokoiset hintaan 2,5€!


Tänään lähdettiin Sofian kanssa Mikkolan Citymarkettiin hakemaan kartiokiharrinta mun yo-kampausta varten. Sopivaa kiharrinta ei löytynyt, mutta ostin jostain pienoisarvonnasta vitosella lahjakassin. Sisällä oli jokin vuonna 1945 kuvattu elokuva DVD:llä ja muutama pakasterasia. Argh, tulipas taas hyvin käytettyä se vitonen!
Kartiokiharrin löytyi sitten Gigantista ja koska kirppari on siinä vieressä, pyörähdettiin sielläkin. Löysin harmaan lyhyen telttacollegepaidan, 3€. Pitsitopin kanssa pystyn juuri ja juuri käyttämään tuota, maha paljaana ei vielä ole pokkaa kulkea :D
Sofia testasi pikaisesti uutta kiharrinta, ponnariin saatiin viidessä minuutissa kiharat.


Summa summarum: huppari, neule, paita ja kengät: 11,5€. Tuollahan hinnalla saisi melkein puolikkaan paidan kaupasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti