tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kesämekkometsästys korkattu

Ajoin itseni aamulla töihin ihan itse! Nyt on tarpeeksi sulaa ja valoisaa, että uskalsin jättää tuon uskollisen kuskini kotiin ja kaasutella omin avuin Ulvilaan saakka. Parin tunnin mopaamisen jälkeen ajoin takaisin keskustaan (isoa tietä, ihan ite!!) ja menin toiseen paikkaan tekemään kolmen tunnin siivouksen. Nyt on jalat kipeät! Siivoaminen on kyllä varsin raskasta hommaa siitä saatuun palkkaan nähden..
Päivän kohokohta: työt tehty ja Sofian kanssa ajelemaan. Kierreltiin siellä ja täällä, käytiin noukkimassa äiti töistä ja lopuksi suunnattiin vielä kirpparilla. Olikin ihan erilaista olla Sofian kanssa kirppistelemässä, kun olikin 4 haukansilmää bongaamassa hyviä löytöjä.
Tämän vuoden ensimmäinen kesämekko - ostettu. Uudenveroinen GT:n mekkonen, 4€. Olkapäillä on paljetteja ja vyötäröllä kuminauhakiristys. Mukana tuli musta satiininauha, joka olisi tarkoitus pujottaa vyötärölle, mutta mekko oli mielestäni parempi ilman sitä.


Jussi kävi hakemassa postista melkoisen paketin: 5kpl kauppakorkean pääsykirjoja. Ensi viikolla hänellä alkaa valmennuskurssi, johon mennessä pitäisi kaikki kirjat olla luettuna. Onneksi minun ei tarvitse lukea mihinkään pääsykokeisiin, joten voin ruoskia Jussia täyspäiväisesti lukemaan!


1 kommentti:

  1. Nätti mekko! Pitäis itsekkin raahautua pitkästä aikaa kirpparille. Ehkä näin keväisin vois löytyä jotain :) Ja jaksamista Jussille urakkaan ;)

    VastaaPoista