torstai 12. huhtikuuta 2012

Kaks kirppisrottaa vain!

Käytiin Minkan kanssa kirppisrottailemassa. Päästiin kirpparille 45min ennen kuin paikka meni kiinni, eli aika vauhdilla piti koluta. En ymmärrä miten onnistuin ajamaan harhaan ajaessani tuonne Paanakedon kirpparille, jossa olen käynyt vähintään miljardi kertaa! No, löydettiin perille ja tieto siitä, että huomenna todella tulee palkka (tänään tuli postissa palkkaselvityspaperi) olin valmis ostamaan ihan mitä vain, mikä vain näyttää kivalta.
Paljettiyläosalla varustettu toppi näytti kivalta. Nuo paljetit olivat vain niin herkun värisiä, että mukaan lähti tämä rytky hintaan 3€. Sovituksen yhteydessä huomasin, että tämähän on mekko eikä toppi, parempi vaan!

(ilman meikkii ja naama solariumista punasena, jepjep!)

Näin kesää kohti mennessä, mikäpä sen järkevämpi ostos kuin neule! GT:n hieman nuppaantunut neuletakki 2€. Hinta oli aika kohdillaan! Kotona tein pienen tuningin tälle: vyötärönauha ja nauhalenksut pois ja yksi hakanen etureunaan. Paljon kivempi nyt!


Minkakin löysi vaikka mitä. Huppari, farkut, mekko ja paita kustansivat häneltä vain 13€. Todettiinkin lopulta, ettei me kai liian köyhiä vielä kirpparille olla :D

Päivän Vila ja omituinen nukkuma-asento. Tuo koira on muuten päättänyt unohtaa oman nimensä. Vilan huuteleminen ei tuota MITÄÄN tulosta ja koska koira on kerännyt valtavasti rohkeutta viime aikoina on neiti päättänyt ottaa asiakseen karkaamisen. Noormarkussakin hirvittää pitää Vilaa auki, kun neidin päässä tuntuu liikkuvan vain "menen tielle jos mua huvittaa"-ajatus. Myöskin kerrostalon rappukäytävään ilman remmiä ryntääminen on Vilan mielestä ihan ok. AARGH!


Käytiin Sofian kanssa tsekkaamassa korjattu yo-mekkoni. Harmi vain, että vieläkin piti hieman pienentää, enkä saanut mekkosta vielä kotiin. On se kyllä vain NIIIN ihana kolttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti