tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ratita

Meillä päin tuulevat taas muutosten tuulet. Tapani mukaan pohdin ensin pitkään ja varovaisesti, josko sitä voisi. Sitten kun päätän, että voi hyvinkin, asiat etenevät ihan jättiläisen askelin eteenpäin. Näin on käynyt vuokra-asuntojen, työnhakujen ja koiranhankinnan kanssa. Viimeisimmän jo toistamiseen.Näin on, meille tulee toinenkin koiruus!

Takuulla ulkopuoliset pitävät meitä ihan hulluina, mutta asia todella on harkittu. Vilalle on saatava kaveri, se on selvää. Tyttö on niin onneton yksin ja selvästi kaipaa omaa koirakaveria seurakseen. Aluksi ajattelin, että sitten kun Jussi tulee armeijasta voitaisiin hommata toinen. Sitten mietin, että vuoden päästä minä opiskelen ihan täysillä ja samoin Jussi. Ei meillä ole aikaa ottaa siinä vaiheessa uutta koiraa. Milloin meillä sitten olisi aikaa paneutua sisäsiisteyteen ja kouluttamiseen? No nyt.
Vilan sisäsiisteys on edistynyt oikein hyvin. Vahinkoja sattuu yhä harvemmin ja varsinkin lumien sulettua, on ulos asioiminen ihan mahtia. Eroahdistus sen sijaan on ottanut pientä takapakkia, mutta siihen on nyt keskistetty kaikki resurssit, kyllä me vielä onnistutaan! Koira tulisi meille kesäkuun alussa, eli meillä olisi Jussin kanssa yhteistä aikaa yli kuukausi. Minä olen aina silloin tällöin töissä ja Jussi lukee kotona pääsykokeisiin.

Voitte vain arvata, mistä uusi tulokas meille muuttaa. Espanjasta tietenkin. Samalta tarhalta kuin Vila. Muutakin yhteistä tulokkaalla on Vilan kanssa: molemmat ovat minimanetoja. Minä ehdin jo uskoa, ettemme tule koskaan löytämään toista minimanetomix-neitiä! Vielä toistaiseksi Ratita-nimeä kantava pikkuneiti on Vilaa hieman pienempi ja noin 1-vuotias.

Kuva Espanjan katukoirien sivuilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti