sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevät!

Ihana kevätaurinko pisti tänään ihan parastaan! Oleskeltiin hetken aikaa ulkona nauttimassa säästä ja Vila sai vipeltää vapaana pihalla (täällä Noormarkussa kun tuota pihaa riittää). Neiti on kyllä ihan täpinöissään, kun kesä tekee tuloaan. Muutaman hepulikohtauksen jälkeen ja muutaman pihalta pois juoksemisen jälkeen Vila keskittyi tutkiskelemaan kukkapenkkejä. Harjoiteltiin siinä samassa luokse tuloa namien avulla. Heti kun otettiin herkut esille, Vila muuttui tottelevaisuuden mestariksi :D


Jussi siirtyi kesäaikaan uuden pirteän värisen hupparin kautta. Nyt on pipo ja huppari samalta värikartalta!


Kipastiin kotona pyörähtämässä ja sen aikaan, kun Jussi luki minä ompelin. Kokeilin tehdä sellaisen yli-ison ja lyhyen paidan. En löytänyt kuin mustaa todella paksua trikoota (melkeinpä collegea) ja sitäkin oli niin vähän, että hihat on eri mustaa. Lopputulos on vähän.. telttamainen. Sofia lupasi kuitenkin ottaa tämän paidan huomaansa.


Huomenna onkin jo vappuaatto! Jussi lähtee porukoidensa kanssa Turkuun ja minä jäänkin Vilan kanssa Poriin.. Taidan käydä loisimassa Minkan luona, ettei tarvitse yksinään olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti