tiistai 1. toukokuuta 2012

Voihan vappu!

Melkoinen vappuhan tästä tulikin! Alunperin meidän piti Jussin kanssa lähteä Turkuun Jussin kummien luokse viettämään vappua. Erinäisten säätöjen ja vääntöjen kautta sitten päätettiinkin, että minä jään Vilan kanssa Poriin.
Pakollinen (tylsä) asukuva! Kirpparipainotteinen asu tietty. Kiharat tietenkin Sofian käsialaa.


Käytiin Vilan kanssa katsomassa karhun lakitus (Minka oli yksi lakittajista!) ja puoli tuntia yksin töröteltyäni siellä puistossa bongasin tuttuja naamoja. Juotiin pari lasia skumppaa äitin, siskojen ja muun komppanian kanssa. Ilman mitään alustaviakaan suunnitelmia illan kulusta päätettiin lähteä Minkan kanssa hänen luokseen katsomaan, mihin lopulta päädytään. Lykkäsinpä sitten Vilan äitin matkaan, ettei neiti hakkuisi koko iltaa yksin kotona.


Tuossa oli illan viimeinen kuva, hieman unohtui kameran käyttö (ehkä parempi näin ;D). Päätettiin Minkan kanssa tehdä kenttätutkimus alueen lähipubeihin. Kierrettiin Tullipub, Tähtisumu (josta ei saanut edes lighti kokista!) ja pub Jussikka. Aikamoisia "kohteliaisuuksia" noissa paikoissa tuli kuultua, mm. se, että näytetään "hiukan alle kolmekymppisiltä". Hiukan alle.. Auts!
Pubikierros vei uuden Outo baarin kautta Caban jonoon, jossa jonotettiin tunti. Päästiin kuitenkin sisään kahden aikaan ja paikka oli tupaten täynnä porukkaa! Minulla oli todella hauska ilta, en sitten tiedä oliko Minkalla ;)

Seuraavana aamuna, tai siis päivänä, Minka ei tuntenut sääliä vaan komensi minut patjalta ylös ja piknikille! Lähdettiin sitten koiruuksien kanssa istuskelemaan viltille ja syömään jätskii ja munkkii.


Vilalla on kaulassaan eilen tekemäni virallinen Wappupanta ;)


Vilalle olisi ilmeisesti kelvannut munkki.


Rhea se vaan söpösteli :)


Vilalle on tullut uusi erittäin ärsyttävä tapa: pakottava tarve haukkua kaikille lähistölle tuleville koirille! Komentaminen ei auta, joten kohta me kyllä hommataa sitruunapanta.

2 kommenttia:

  1. Noh, tiedä sitten kumpi on parempi/pahempi: kuulla 18vuotiaana näyttävänsä hiukan alle kolmekymppiseltä vai 21vuotiaana kuulla näyttävänsä 16vuotiaalta :D
    Saako sinulta muuten toivoa blogipostausta? Haluaisin postauksen, jossa esittelisit teidän asunnon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silti vähän yli kolmekymppinen kummitätini kertoi olleensa oikein otettu, kun kaupan kassalla häneltä kysyttiin papereita alkomahoolin ostohetkellä :D lienee siis tapauskohtaista siis ;)
      Ihanaa, postaustoive! Lupaan toteuttaa postausideasi lähitulevaisuudessa :)

      Poista