lauantai 5. toukokuuta 2012

Koira-aiheita jälleen

Olisin halunnut löytää kirpparilta XXXL-kokoisen miesten t-paidan yhtä tuunausprojektia varten. Ei löytynyt paitaa, mutta Fiinitorilta bongasin korillisen koiran hihnoja. Valitsin pari parasta päältä: vaaleanpunainen keinonahkanen ja punainen normiremmi. Yhteensä maksoivat huiman euron verran! Nyt on Ratitallekkin oma hihna ja vaaleanpunainen menee Rhealle, kun on niin minilukko, ettei meiän 7-kiloisella uskalla käyttää.


Vilasta on tullut "iso koira", tai ainakin niin hän itse luulee. Uskaltaa äristä ja haukkua isoille koirille kadulla ja tänäänkin tuli metsässä vastaan tosi pieni terrieriuros, jolle oli ihan pakko murista. Onneksi murinat muuttuivat lopulta leikiksi ja hihnat meni miljoonaan solmuun. Vila tunnistaa myöskin televisiosta koirat, vaikkei niistä kuuluisi mitään. Ihan näköaistilla siis. Tänään Vila murisi tälle leffalle, kun onhan siellä koira! Ihan omituista, että tunnisti, vaikka "koira" puhuikin ihan ihmisen äänellä..


Käytiin tosiaankin Porin metsässä lenkillä. Suositaan ilta-aikaan käymistä, kun uskaltaa pitää Vilaa auki koirapoluilla, eikä tule ketään vastaan. Tällä kertaa hieman eksyttiin tutuilta poluilta ja päädyttiin todella mäkiseen maastoon. Pari päivää sitten luin netistä, että koiran tasapaino-ongelmiin voisi auttaa ylä- ja alamäkeen juokseminen. Vila on kompura, joten tasapainoa olisi hyvä kehittää. Tehtiin sitten niin, että Jussi jäi alas ja minä kapusin kukkulalle ja namien avulla vuorotellen huudeltiin. Vila juoksi kuin vinttikoira ja sai takuulla hyvää treeniä raajoihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti