perjantai 18. toukokuuta 2012

Lintujen kisakatsomo

Onnistuin vahingossa tilaamaan Jotexilta uudet verhot. Vahinko se oli siltä osin, etten ollut vielä päättänyt, otanko juuri tuon kankaan, mutta vahinkoklikkaus "Tilaa"-napille sinetöi tilaukseni. Ruudulle ilmestyi "kiitos tilauksestasi"-teksti ja sillä sipuli, meille tulee lintuja ikkunaan.


Verhot tulivat viiden metrin kangaspalana ja ompelin niihin sitten käänteet. Lähes Laudaturin tasoisella lyhyellä matikallani laskin 2+3+7=25.. Tuli siis liian pitkät, mutta ripustin nämä taitteen kanssa tankoon, ettei liikamitta näkyisi.. Meiltä näkyy olohuoneeseen suoraan kadulta, joten ihan avointa aukkoa en verhojen väliin halunnut. Sovelsinpa sitten vanhojen Ikea-verhojen kanssa tuollaisen muka-hienon systeemin tuohon keskelle. Ei se oikeasti ole edes pahan näköinen :)


Tylsien verhokäänteiden lisäksi ompelin pari pyöreää pussukkaa. Toinen tuli omiin avaimiini kolikkopussukaksi. Nyt ei tarvitse miettiä, onko minulla sopivia kolikoita solariumiin, kun tiedän aina, että kolikoita löytyy erillisestä pussukasta. Pääli- ja vuorikankaan väliss on askarteluhuopaa tuomassa ryhtiä. Tähän ohje löytyy TÄÄLTÄ. 


Isompi pussukka menee EKK:n arvontavoitoksi. Kukkakangas Ikean ihanaista puuvillaa.


Eipä varmaan tullut kovinkaan suurena yllärinä, että meillä oli taas kisakatsomo pystyssä eilen. Peli meni jo liiankin jännittäväksi, mutta onneksi porilaisten oma Jesse pisti pystyyn oikein kunnon shown!
Jussi kävi pari päivää sitten parturissa.. Ei ole enää moppitukkaa, mutta onhan lyhyt letti kivaa vaihtelua. Parin kuukauden päästähän sen pitää olla vieläkin lyhyempi. Pikku hiljaa katsokaas ;)


Vila ei jaksanut ihan koko peliä seurata valppaana, vaan välillä piti ottaa pienet nokoset. Nämä nokoset taisivat päättyä siihen, kun meikäläinen rupesi tuulettamaan 3-2 maalia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti