sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Nyt ei vain keksi otsikkoa.

Tämän päivän "to do"-listalta löytyi haalistuneiden tuolinpäälisten mustaksi värjääminen. Ostin Dylonin tekstiiliväriä, ja jotten tuhoaisi kenenkään pesukonetta, värjäsin päälisiä Ikean vauva-ammeessa Jussin porukoiden etupihalla. Päälisiä olisi ollut yhteensä 6kpl, joten päätin tehdä ne kahdessa erässä. Projetki olikin sitten ajateltua vaivalloisempi, enkä jaksanut värjätä kuin kolme päälistä. Liottelin kankaita tunnin verran ammeessa ja kävin aina välillä vähän tökkimässä kepillä. Huuhdeltiin ne kolmeen kertaan ja siltikin vesi muuttui yhä ihan mustaksi. Loistavan päähänpiston seurauksena sitten lyötiin ne mustaa vettä valuvat pääliset pyykkitelineelle ja huuhdeltiin ne suoraan painepesurilla. Tehokas keino :D


Pääsin myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna ajelemaan lempparimenopelilläni ;)


Vila sai vipeltää vapaana pihassa, eikä tällä kertaa onneksi pahemmin karkaillut tielle. Sokeakin olisi huomannut, kuinka paljon Vila nautti ihanasta auringosta ja vapaana olemisesta.
Yritin lavastaa jonkin hienon "Vilalla on kukkaseppele päässä"-tilanteen, mutta kuvattavaa ei tämä ajatus ihan niin paljoa innostanut kuin minua..


Koitettiin myös "harjoitella" Vilan kanssa poseeraamista ensi keskiviikon yo-kuvaa ajatellen. Vilalla on kaikissa kuvissa korvat taaksepäin.. Ei kovin valokuvauksellinen.


Kerkesin myös löhöämään pari tuntia aurinkotuolilla siinä toivossa, että jalkani ehtisivät ruskettumaan ennen juhlia. Turha toivo, olen yhäkin totaalinen kalkkilaivan kapteeni!

Minulla tuli muuten ihan täydellisenä yllärinä, että tänään on helluntai!? Onneks on edes heila ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti