sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äiteenpäivä koirarannalla

Tänään juhlittiin, koko muun Suomen tapaan, äitienpäivää kakulla ja kahvilla. Otettiin jo eilen varaslähtö juhlimiselle ja käytiin Rossossa lounaalla.
Yritin ottaa kuvaa Vilasta, Elviksestä ja Rheasta, niin että koirat olisivat yhtä aikaa samassa kuvassa ja vieläpä liikkumatta.. Enpä sitten onnistunut :D Elvis halusi jatkuvasti olla linssiluteena, Vila tavoitteli kädessäni olevaa herkkua ja Rhea ei uskaltanut tulla "isojen" koirien sekaan. Tämän onnistuneempaa otosta en saanut:Päätettin extempore lähteä porukalla koirarannalle. Napattiin Elvis ja Vila kainaloon ja ajteltiin Yyterin koirarannalle siinä toivossa, ettei siellä olisi muita koiria. Ei onneksi ollut muita, joten pääsivät koiruudet juoksemaan vapaana.


Hulluna juoksemisen keskeytti jokin todella pelottava asia. Lankuista ja tyhjistä muovikanistereista rakennettu joku oli niin pelottava, että Vilan ja Elviksen piti haukkua sitä pitkä tovi ennen kuin uskalsivat mennä katsomaan, mistä on kyse. Vila meni rohkeana ensimmäisenä.
Reitin varrelta löytynyt lammaslauma oli Vilan mielestä ihan pakko räksyttää. Lampaat vaan ihmettelivät, mitä tuo hullu pötkö oikein duunaa..


Kotona Vila meni heti sohvalle nukkumaan. Oli ilmeisesti rankkaa juosta Elviksen kanssa kilpaa..


Vilan uusi lelu, joka oli edellisessä elämässää minun kolmiohuivini - epäonnistunut sellainen. Yritin tehdä pitsitrikoosta ja ohuesta valkoisesta puuvilla kolmiohuivia, mutta kuten huomaatte, se ei ihan onnistunut ja meni hermo..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti