keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kirpparirotat asialla taas!

Minkan kanssa on tuhoisa lähteä kirpparilla! Tulee tehtyä kaikkia niiin ihania löytöjä. Minkalla on tapana kulkea loossilta toiselle rauhassa ja kaivella vähän syvemmälle niitä mielenkiintoisilta vaikuttavia rättikasoja. Jussi ja Sofia sen sijaan juoksevat koko paikan läpi minuutissa ja toteavat, ettei mitään löytynyt. Teen aina ihania löytöjä Minkan seurassa ja ainahan se auttaa ostopäätöksessä, kun tulee rehellinen mielipide, eikä Jussimaista "joo, osta vaan jos sulla on rahaa"-kommenttia.
Tällä kertaa mukaani lähti 4 vaatekappaletta ja iso kangaspala, minulta jäi vaivaiset 8,8€ sinne. Hyvä diili!
Vaikka käyn suht harvoin bilettämässä, (toivottavasti ammattikorkeakoulussa asiaan tulisi jokin parannus.. :D) on silti aina kiva ostaa jotain bilevaatteita. Sitten kun tulee se päähänpisto, että lähdetäänpäs Cabaan, se on ihan kiva, että löytyy jotain päälle puettavaa kaapista. Minkan bongaama musta biletoppi, jossa koko etukappale on täynnä tuollaisia mitä-lie-sitten-ovatkin-juttuja (ei ole paljetti, ei strassi, ei glitteri.. en tiiä :D). Maksoi 4€ ja ah, niin ihana! Topissa on siis niskalenkkikiinnitys. (älkää huomioko aivan liian kapeita korkokenkiä, jonne ei mahdu jalka sisään. Niistä enemmän postauksen lopussa..)
Viime viikolla löytämäni lyhyt telttapaita, joka jäikin sitten sillä reissulla henkariin. Nyt en kyennyt toista kertaa kulkemaan ohi tarttumatta.. 2€. On tummansininen, ei sähkönsininen, kuten kuvassa :)


Pari t-paitaa samasta kasasta. En yleensä osta tavallisia printtipaitoja kirppareilta, mutta nyt löytyi niin kivat, että oli ihan pakko. Nämä maksoivat 1€/kpl. Pöllöpaitaa ajattelin hieman kaventaa.Sitten ne korkokengät.. Tilasin netistä (heppo.fi) itselleni yo-juhliin kengät ja kuvittelin löytäneeni täydelliset sellaiset. Nettisivuilla ei ollut tietoa, kuinka korkeat kengät ovat ja arvioin, että korkoa olisi 12cm. Minulle se on todella paljon, joten olin varautunut palauttamaan nämä jos tuntuu, että meinaan kaatua niillä. Paketti tuli tänään postiin ja käytiin Minkan kanssa se hakemassa. Avasin boksin ja IIK! Ihan spice girls-tyyliset kaviot.. Näyttivät netissä paljon sirommilta.. Annoin kengille kuitenkin mahiksen ja sovitin. Korkoa oli, mutta voi miten ihanat! Niin kauniit jalassa ja täydelliset mekon kanssa MUTTA lesti oli ihan tajuttoman kapea. Jalkani ei mahtunut kenkään kunnolla ja rupesivat heti hankkaamaan ensimmäisen askeleen jälkeen. Käppäilin ympäri asuntoa ja ihastelin kenkiä miljoonaan kertaan, mutta ei voi mitään: en pysty liian pienillä kengillä olemaan.. Kengät takaisin pakettiin ja palautustarra kylkeen, harmi!
Kuvastakin huomaa, ettei varpaat mene kengän päähän, kun jalan levein kohta jumittaa liian kapeassa lestissä..

3 kommenttia:

 1. Onpa lohduttavaa kuulla, ettei minun mieheni ole ainoa joka kommentoi ostos mietintöjäni sanomalla "no osta jos sulla on rahaa"... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D taitaa kaikilla miehillä olla tuo yksi ja aina mielipide kaikkeen..

   Poista
 2. ootpa taas tehny löytyjä !

  B

  VastaaPoista