tiistai 29. toukokuuta 2012

Infinity top

Muut edellä, minä perässä. Näin kävi myöskin infinity dress-mekon kanssa. Tarpeeksi kauan luin fb:n ompeluelämää-ryhmäläisten kertomuksia, kuinka mahtava mekko tuo onkaan, joten tuli ihan pakko kokeilla itsekkin. Kaivoin trikoolaatikosta jotain 2€/m maksanutta lirua moonta metriä ja ryhdyin mittailemaan. Tätä mekkoa sanotaan yhden sauman mekoksi, mutta minulle tuli kolme saumaa, kun en jaksanut nuppineulata ;)


Mekossa on siis kaksi piiitkää olkainta (joiden kuuluisi olla n. 2,5m, mutta omani ovat kankaan riittävyyden nimissä vain 1,5m), vyötärökaitale ja täyskellotettu hameosa. Olkaimia voin kietoa lukuisilla eri tavoilla ja näin muuttaa mekon ilmettä.
Kuten kaikki toivon mukaan huomasivat, oma mekkoni onkin nyt toppi/tunika. Mekkona tuon kanssa ei voisi käyttää rintsikoita ja minun ei ainakaan tulisi ikinä käytettyä niin paljastavaa asua :D Nostin siis vyötärölle tarkoitetun osan tuubitopiksi, jolloin helma luonnollisesti nousi..
Kaikkien sääntöjen mukaan tehtyyn mekkoon uppoaisi neljä metriä kangasta! Nyt pitää siis käydä metsästämässä jokin oikein edullinen, mutta kivan kesäisen värinen trikoo ja toteuttaa tälläinen myös mekkosena!

1 kommentti: