lauantai 19. toukokuuta 2012

185-165-12,5=melkein nolla ;)

Nyt alkaa olemaan kaikki yo-juhliin liittyvä hommattuna. On mekko, pitopalvelu, kakut, valokuvaus, koristeet, kutsut ja nyt vihdoinkin myöskin kengät ja lakki.
Tilasin netistä sopivilta vaikuttavat korkokengät. Otin varmuuden vuoksi koot 5 ja 6, palautan sitten toiset sovituksen jälkeen. Koko 6 oli ihan liian iso, koko 5 aika sopiva. Jälleen suht kapea malli ja varpaat tuntuvat pusertuvat, mutta se on vain kestettävä. Halusin näyttävät kengät ja sellaiset löysinkin! Timanttia vaikka muille jakaa, Jussin mielestä nämä ovat "timanttiöverit".. Miehet ei vaan niinku tajua.
Kuvassa kengät ovat jalassani, tarkempaa kuvaa tulee sitten myöhemmin ;) Kuvan pointti on pituusero! Jussi on 185cm, minä olen 165cm, korkoa kengistä löytyy 12,5cm ja Jussi on ilman kenkiä epäryhdikkäässä asennossa: ollan melkein saman mittaisia!!


Kipastiin Sofian kanssa hetki ennen kaupan sulkeutumista hakemassa minulle lakki. Ei tuota kyllä ole ihmispäähän suunniteltu.. Ihme koppa.


Minka leipoi pari päivää sitten pullaa, joten minullekkin tuli kauhea tarve päästä leipomaan - klo 22.20. Onneksi Valintatalo palvelee 23 asti! Nopeasti tarvikkeet sieltä ja hommiin.


Nätisti aseteltuina ihan onnistuneita, eikös? Todellisuus olikin sitten jotain ihan muuta... Tässä meidän korvapuusti rekan alle jääneen näköinen spiraalipulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti