maanantai 7. toukokuuta 2012

Vaatehuoneen räjähdysvaara

Edellisessä postauksessa kertomani kuvatilan loppumisen lisäksi minulla on myös yksi toinenkin pulma, nimittäin vaatetilan loppuminen! Vaatehuoneeni räjähtää kohta liitoksistaan.. Ja tästähän äiti on jo pitkän tovin minua varoitellut. Tilanne ei voi muuta kuin levitä käsiin, kun on kyseessä kirpparihullu, jolla on vaateHUONE käytössään..
Vaatetangolla on varmaan sata henkaria. Ja jotta tilanne ei tuntuisi liian iisiltä: takaa löytyy toinen täpötäynnä oleva vaatetanko..


Kaksi hyllyä on varattu vaatteille, lopuilta löytyy kangaslaatikoita (joita löytyy kyllä lattialtakin..).


Ja lisää vettä myllyyn: osa vaatteistani on äitin luona pesussa, pyykkikorissa tai ympäri kämppää..
Suurin osa vaatteistani on kirpparilta, ja sillähän minä yritänkin puolustella itseäni. Mielestäni suurempi ongelma olisi se, jos tuhlaisin suuria määriä rahaa näihin kolttuihin ja rytkyihin.

Jottei vaatteet pääsisi vahingossakaan loppumaan, ostin eilen kirpparilta uuden neulemekon. Ohut neulemekko on hieman nuupahtanut, mutta silti vielä siisti. Maksoi 3€.
Kuten kuvasta huomaa, Jussi on valmennuskurssilla ja minä en hallitse itselaukaisinta.. Onnea minulla sitten, kun Jussi on armeijassa! Kaikki kuvat pitää sitten ottaa peilin kautta, voi ei!


Vaatehuoneen räjähtämisvaara innosti etsimään ne kaikkein ihanimmat kirpparilöydöt, joita en ole katunut sekuntiakaan. Tein parhaista löydöistäni kollaasin:


-Ehdoton no1-löytöni on Dinskon käyttämättömät korkokengät. Maksoin noista 6€ ja päädyn aina pistämään nuo jalkaani, kun lähden juhlimaan. Korkolaputkaan eivät ole vielä kärsineet lähes yhtään! Ilman näitä 11cm korkeita kenkiä en varmaan vieläkään osaisi kävellä koroilla..
-Lila neulemekko on ihana. Tähän "tuhlasin" 4€ ja olen käyttänyt tähän mennessä vähintään miljoona kertaa.
-Aika uusi löytöni, merimieshenkinen neule, avasin minulle portin neuleiden maailmaan. Olen aina ollut hupparityttö, mutta tämän myötä asiaan kyllä tulee muutos! Menoerä: 4€.
-En ollut koskaan ymmärtänyt ylilyhyiden ja -leveiden collegepaitojen päälle. Onneksi kuitenkin pistin 3€ tähän harmaaseen strassipaitaan, koska nykyisin en haluaisi muuta enää käyttääkkään.
-Koko joukon edullisin löytö, pitsimekko, maksoi vaivaiset 2€. Harvoinhan tälläistä voi käyttää, mutta aina tilaisuuden tullen (kuten omat 18-v synttärit) puen tämän päälleni. Kuvassa on myöskin H&M:n urheiluhousut, joita käytän legginseinä. Nuo ovat tälläkin hetkellä päälläni. Maksoin pöksyistä muistaakseni 3€.
-Jätesäkkipaita! Olisikohan maksanut 2,5€. Käytin tota ihan hirveästi talvella ja yhäkin pistän sen mielelläni päälleni, vaikka äitin mielestä tuo onkin hieman... epäedustava.

Siinäpä ne suosikit listattuna. Yhteensähän noista kaikista (korkokengät, neulemekko, neule, paita, mekko, legginsit ja paita) olen maksanut 24,5€. Mitäköhän tuolla saisi kaupasta? Ehkä yhden hupparin... tai neuleen!

2 kommenttia:

 1. vitsit kun mäki löytäisin noin kivoja juttuja kirpparilta! en varmaan jaksa ikinä lähteä tarpeeksi tonkimaan vaatteita, kun niistä kuitenkin suurin osa on ei-varteenotettavia :)
  Mutta nuo korkkarit, WAU!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mitä kaikkia löytöjä voisi tehdäkkään jos oikeasti viitsisi oikein tonkimalla tonkia kaikki ne perimmäisetkin hyllyt.. :D Mullaki on siis tapana vaa käppäillä ja silmäillä jos jotain kivaa sattuisi osumaan silmään

   Poista