torstai 10. toukokuuta 2012

Tuhotyöläinen Vila

Sekalainen postaus tiedossa. Ensin maailman täydellisimmät nappikuulokkeet, jotka löytyivät Citymarketista. En yleensä tee mihinkään elektroniikkaan liittyviä heräteostoksia, mutta nyt oli ihan pakko. Normaalihinnaltaan nämä maksavat 30€, nyt nämä sai kympillä! Voiko olla täydellisempää: timantit ja oikeasti korvissa pysyvät napit, joissa on taustamelunesto. Mikäli Vila ei olisi pureskellut nettipiuhaa rikki, Jussi ei olisi käynyt etsimässä eletroniikkaosastolta uutta johtoa, enkä minä olisi löytänyt näitä. Kerrankin Vilan tuhotyöstä oli "hyötyä".


Vilan tuhotöitä jatkaakseni: saimme vihdoinkin lainatuksi sitä Jussin isän ihmeimuria, jolla on ennenkin paikkailtu Vilan pikku vahinkoja. Viimeksi Vila kakkasi autoon, nyt hän oli pissannut sänkyyn. Kahteen kertaan vieläpä, ensin petauspatjalle ja sitten suoraan joustinpatjaan.. Onneksi höyryimuri oli maineensa veroinen ja saatiin puolen tunnin hinkkaamisella pissa hajuineen pois. Samalla tuli sitten höyryteltyä lattiat, hella, kylppäri ja kaikki muukin siinä matkalla.


Siinä se itse paholainen, joka osaa kyllä olla niin suloinen, että suuttuminen ei kertakaikkiaan vain onnistu..


Sarjassamme "kirpputorin huippulöydöt": olen etsinyt hihnanjakajaa jokaisesta Porin eläinliikkeestä. Ei ole löytynyt (Mustissa ja Mirrissä oli joki maksikokoinen vain). Käytiin Fiinitorilla etsimässä josko sieltä löytyisi koirien hihnoja, joista voisin napata lukot ja ommella itse jakajan. Että mikä tuuri kävikään: hihnojen seassa oli yksi remminjakaja! Juuri sopivan kevyt ja vieläpä säädettävä. Netistä katselin, että tälläiset maksavat 13-20€, tämä maksoi 0,5€... Ja sekin "summa" meni hyväntekeväisyyteen! Nyt saadaan neidit saman hihnan päähän tarvittaessa, kunhan se toinen neiti sieltä Espanjan lämmöstä saapuisi...


Jussi siivosi koko ajan, kun kirjoittelin tätä postausta! Nyt on maailmankirjat sekaisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti