torstai 3. toukokuuta 2012

Vilan tilipäivä

Tänään taisi olla Vilan tilipäivä, kun neiti sai kasan tarpeellisia ja tarpeettomia tavaroita. Lähdettiin hakemaan Vilalle hammasharjaa ja -tahnaa Mustista ja Mirristä. Sellaiset sieltä löytyikin, ja lisäksi Cittarista jotain (meille) uusia herkkuja. Vila on aika kronkeli syömään mitään tuollaisia isompia nameja, mutta tälläinen meni silti mieluusti alas.


Päästin Jussin lukemaan ja lähdin yksinäni kaupunkiin. Poikkesin pitkästä aikaa Akvaariokeskuksessa (, jossa on paljon muutakin kuin vain kaloja). Siellä on usein tavaraa ihan hulluihin poistohintoihin - onneksi tänäänkin oli! Leluja löytyi 1€/kpl.


Kanasta lähtee ihan karsea ääni, eikä Vila meinaa yhtään ymmärtää, mistä oikein on kyse..


Samasta paikasta löytyi myös Theon collegehaalareita 2€/kpl (!!). Epäilin suuresti, onko koko yhtään sopiva, mutta otin silti riskin ja ostin pienimmän, joka oli tarjolla (koko XL). Tuo on ihan ylisuloinen ja pehmeä.


Ihme kyllä haalari oli oikesti aika sopiva Vilalle ja jopa tassut menivät läpi lahjeresoreista! Hihat ja puntit olivat kyllä vähän pitkät, mutta kääntämällä korjaantui sekin ongelma. Tämä on juuri sopivan löysä, ettei purista, mutta silti pysyy hyvin päällä. Ensi talven autoreissuihin, ettei Vilan tartte vapista kylmissään takapenkillä, kun auto lämpeää niin h-i-t-a-a-s-t-i. Pitääkin hakea toinen samanlainen tulevalle espanjatarellemme.
Meillä on gangsta-koira, jou!


Kaupan tavaran lisäksi Vila sai myös uuden pannan. Eikä ihan mitä vain pantaa vaan virallisen yo-juhlapannan :D Meneeköhän hiukan överiksi, kun koirallani on kaulassaan panta, joka on tehty mekkoni korjauksista ylijääneestä kankaasta? Otan Vila valokuvaukseenkin mukaan, joten joku todella kiva panta on pakko olla.


Strassit ja metallinen pistosolki on Antassulta. Pannassa ei siis ole D-lenkkiä, eli oikeaan käyttöön tämä ei sovellu, koristeeksi vain.


Mekostani löytyy yksityiskohtina tuollaisia "timantteja", kuten Vilan pannastakin. Ollaan siis ihan samiksiii, ihkua..


Jottei koko postaus mene Vilatteluun, ostin itsellenikin jotain. Todella suuri euron investointi kirpparilla neuleboleroon. Tuo on ihan tosi kivan näköinen päällä, malli on kiva ja koko juuri sopivan tyköistuva. Hieman on neule päässyt nuppaantumaan, muttei sitä pahemmin luonnossa edes huomaa.
Tylsä henkarikuva, koska minulla on työvaatteet päällä enkä jaksa vaihtaa mitään järkevämpää tilalle ;)


Nyt sitten venaillaan, koskas se Jussi sieltä valmennuskurssilta tuleekaan. Olin tasan klo 20 odottamassa häntä autolla. Ilmeisesti minulta oli mennyt jotain hiukan ohi, kun kurssi loppuukin vasta 21, argh..

2 kommenttia:

  1. Me ostettiin joku puol vuotta sitten samanlainen kana akvaariokeskuksesta, meidän koirat hullaantu siihen ihan sikana, eikä meinannu vinkuttelusta tulla loppua (ja totta siinä lähtee karsea ääni!). Ja voi kun ihania nuo haalarit! Vila on yli-söpö niissä :) Mä vein viime vuonna samanlaisen harmaan neuleen SPR: Konttiin kun sä nyt ostit kirpparilta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vila ei oo vielä ihan hiffanut, että kana vinkuu jos sitä puristelee.. Vila on semmonen rauhaa rakastava, se ei kestä tollasia mekkaloitsijoita :D

      Poista