lauantai 5. toukokuuta 2012

miljoonas trikoopipo

Jotenkin viime aikoina ei ole innostanut yhteistyö ompelukoneen kanssa. Välillä tulee jaksoja, jolloin en vain kykene keskittymään mihinkään isompaan projektiin, ja nyt on juuri sellainen jakso meneillään. Sainpa kuitenkin ommeltua yhden trikoopipon, jonka olin luvannut Jussille. Ostin sähkönsinisen trikoon Triteksistä juurikin sillä ajatuksella, että Jussi saa siitä pipon. Olenhan minä jo tehnyt 20 pipoa Jussille, mutta kumma kyllä ne katoavat hyvin vikkelään johonkin ja ainoa, joka löytyy sattuu olemaan juurikin se Jussin lempparipipo.. Mahtaako taustalla olla jokin järjestäytynyt pipomafia, joka hävittää kaikki ei-niin-kivat yksilöt?
Ja jos joku ihmettelee, miksi kaikki Jussin pipot ovat handmade by Ida: Jussin päähän ei mahdu yksikään kaupan valmispipo..
Kokeilin laittaa tuollaisen metollisen rinkulan, jossa on reikä keskellä. Hakkasin vasaralla liian lujaa ja se meni ihan lyttyyn :D


Käytiin tänään hakemassa uudelle tulokkaalle jo valmiiksi oma flexi. Halusin ehdottomasti jonkun kivan värisen, eikä sieltä sitten löytynyt muita kivoja kuin musta. Musta olikin sitten niin kiva, että laitettiin se Vilan käyttöön ja tulokas saa sitten Vilan vaaleanpunaisen.


Ostettiin myös toinen Thean collegehaalari sillä kahden euron hinnalla.Nyt noita söpöjä on kaksi, ihanaa :D


Kävin varaamassa kirpparilta pöydän ja löysin yli-ihania kirjekuoria. Näissä lähtevät sitten yo-kutsuni matkaan, kunhan saan ne valmiiksi. Kohta meinaan tulee kiirus..


Meillä oli illan peliä varten oikein kisakatsomo pystyssä. Eväätkin tietenkin löytyi: jäätelöä ja pitsaa, namnam!
Vilaa vaan ei ihan kiinnostanut jääkiekko..


Rheaa sen sijaan kiinnosti enemmänkin Jussin jalan pureskeleminen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti