tiistai 29. toukokuuta 2012

Koruja, koruja!

Nyt on pukannut koruja joka tuutista! Käytän harvoin mitään koruja, edes korvakoruja en tule käyttäneeksi vaikka minulla on yhteensä 5 korvisreikää. Eilen jouduin kuitenkin ottamaan itseäni niskasta kiinni ja lähtemään kierrokselle Glitteriin ynnä muihin rihkamakoruputiikkeihin, minun oli nimittäin ihan pakko löytää sopivat korut yo-mekkooni!
Onneksi kaulakoru löytyy jo ennestään. Vanhojen tansseihin ostamani suht yksinkertainen "timanttikoru" saa ajaa, jälleen kerran, asiansa. Glitterissä sattui sopivasti olemaan "ota 3, maksa 2", joten rannekorut ja kahdet korvikset maksoivat yhteensä vain 18€. Rannekorut ovat aika simppelit.


Korvakorut ovat myöskin yksinkertaiset. Roikkuvat tulevat alempiin reikiin ja (liian isoiksi havaitut) timantit ylempiin. Se viides reikä saa nyt jäädä ilman korua, kun ei löytynyt mitään sopivaa omasta takaa enkä viitsi ostaa paria vain yhtä reikää varten :D
Roikkuvissa korviksissa nuo pallot olivat alunperin helmet, mutta värjäsin ne hopeisella kynsilakalla.


Sofia toi Budapestin reissultaan minulle tuliaiseksi pari aaivan ihanaa sormusta. Pyöreä tulee sormeeni yo-juhliin. Kuulin, että tälläiset yli-ihanat (rihkama)sormukset maksavat siellä 5€, mikä on paikallisille suuri raha. Katselin Glitterissä samanlaisia, hieman erilaisin hintalapuin varustettuna: 15-25€.


Tänä aamuna postimies halusi lisätä vettä myllyyn hyvin alkaneeseen "innostu koruista"-vaiheeseeni ja tiputti Are you feeling fashionable-blogista voittamani Cailapin korut luukusta sisään. Edelleenkin jaksan ihmetellä, miten saatoin voittaa arvonnan, jossa voitto-osuus on 1/200 :D
AYFF:n blogistin Nadjan itse suunittelemat korut ovat aidosti mielestäni hienoja. Näiden arvokin on yhteensä 45€.Myöskin yo-kenkäni ovat kuin korut! Timanttia riittää, kuten pitääkin. Täydellisyys jää kylläkin vain ulkonäköön: jalassa nämä ovat todella kivuliaat ja hankaavat sadasta eri kohdasta. Toivottavasti kymmenen euron rakkolaastarit helpottavat kävelemistä! Meinasin pyörtyä kaupassa, kun tajusin, että rakkolaastarit todella maksavat euron pala!? Rahastus! :DNyt alkaa olemaan kaikki yo-varustelu hommattuna (toivon mukaan). Huomenna mennään kuvaan, ja toivon, että Sofia tulee tekemään hiukseni ja meikkini aamulla. Ostin varmuuden vuoksi kartiokihartimen Gigantista, kun meille tuli isosiskon kanssa pieniä ristiriitoja asioista (mm. siitä, oliko lainaamassani mekossa tahroja jo aiemmin vai sotkiko lainaaja kenties mekon..) Siinäpähän väännän kiharoita hiuksiini, kun en ole ennen kartiokiharrinta kädessäni pitänyt! Toivotaan nyt, että myrsky laantuu ja Sofia tulee laittamaan minut, kuten on luvannutkin. Toivotaan myös, että mekon tahrat lähtevät pesussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti