tiistai 22. toukokuuta 2012

Todellinen shoppailureissu Helsinkiin..

Lähdettiin toivoa täynnä kohti Isoa Omenaa ja Kamppia tavoitteena löytää minulle ne täydelliset yo-kengät (netistä tilatut ovat hätävara jos muita ei löydy) ja Jussille sopiva kravaatti yo-juhlaan. Iso Omena - pettymys. Kamppi - pettymys. Forum - pettymys. Ei siis löytynyt kenkiä, eikä pahemmin kravaattiakaan, mutta tyhjin käsin ei varmastikkaan kotiuduta shoppailureissulta!


Kampissa oli uusi (ainakin minulle uusi ;) kauppa, Tigre. Todella houkuttelevaksi tehty tilpehöörikauppa iski minuun ihan täysillä! Miten ihania kaikki tavarat siellä olikaan *huokaus*. Joskus tulee sellainen hetki, että on ihan pakottava tarve kuluttaa 3€ johonkin niin totaalisen turhaan - leppäkerttusalkkuun. Lempieläimeni pienenä oli coccinelle, eli leppäkerttu :')


Ostin myös edullisia mutta erikoisia kortteja. Näitä sai 2kpl/1€ ja mukana tulee jopa kuori! Kuosit olivat osa vähän outoja ja osa todella superomituisia. Yritin valita ne neutraalimmat.


Pyörähdettiin myös Forumin Mustissa ja Mirrissä ja löydettiin vihdoin tuollainen maailman tavallisin ilman liukuestettä oleva munakuppia suurempi metallikippa. Miten hankalaa voikaan olla löytää tarpeeksi suuri, mutta totaalisen yksinkertainen juomakuppi kahdelle koiralle? Nappasin mukaani ilmaisnäytteen jotain koiran nappulaa sekä "lemmikkieläimiä huoneistossa"-tarran.


Käytiin illemmalla tutustumassa Kivenlahden koirapuistoon. Vila pelkäsi puistossa olevia isompia koiria (koirat olivat ihan oikeasti isoja, rotikkaa yms) ja pariin otteeseen neiti juoksi leikkisää saksanpaimenkoiraa hampat irvessä pakoon.. Viihdyttiin kuitenkin puistossa yli tunti, kun pikkuhiljaa Vila hiffasi, ettei jokaiselle koiralle ole ihan pakko näyttää hampaita ja murista. Ärsyttää tuo "en siedä muita koiria"-asenne, joka Vilalla nykyään kukoistaa. Kaikki muut neljällä tassulla kulkevat pitää haukkua ja murista tiehensä, "mä oon hei rinsessa!".

1 kommentti:

  1. IIIIK leppäkerttusalkku on ihan liian ihana! :D Osu ja uppos!

    http://poptartdame.blogspot.com/

    VastaaPoista