keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kamalan kiva yo-kuvaus

Minä kuulun niihin, jotka mieluiten seisovat kameran takana kuin edessä. En pidä yhtään kuvattavana olemisesta. Hymyilemisyritykseni muuttuvat yleensä irvistyksiksi (ainakin omasta mielestäni) tai sitten kuulen "älä murjota"-kommentin, vaikka koittaisinkin olla oikein iloisen näköinen. Perusilmeeni on myrtsi, joten en kertakaikkiaan vain sovi kuvattavaksi.
Edelliset studiossa otetut kuvani ovat rippikuvat, jotka ovat yhä vain, neljä vuotta myöhemminkin, mielestäni aivan karseat. Kuvaaja pakotti hymyilemään luonnottamasti ja koko sessio kesti ehkä vartin: pari kuvaa kaukaa, pari läheltä ja valmista tuli, 80€ kiitos.
Meidän perheessä on ollut vakkarikuvaamo, jossa on otettu kaikkien kolmen siskoksen rippikuvat sekä kahden vanhimman yo-kuvat. Viime vuonna saadun huonon palvelun takia päätin, etten omia yo-kuviani mene samaiseen paikkaan otattamaan. Onneksi kauaa ei tarvinnut miettiä, minne sitä menisi kuvattavaksi, kun muistelin millaiset rippikuvat Jussilla olikaan. Hänen täydellisen onnistuneet kuvat on käyty ottamassa Your Image-studiolla. Sinne siis!
En voi muuta kuin suositella! Mentiin Jussin ja Vilan kanssa porukalla kuvattavaksi ja meistä otettiin vaikka missä yhdistelmissä kuvia: koko sakki, minä ja Vila, me Jussin kanssa, yksityiskuvat, pelkkä Vila.. Tuli perinteistä "kukka kädessä, lakki päässä"-kuvaa sekä vauhdikkaita pyörähdysotoksia. Kuvaus kesti tunnin ja tuntui, että kuvaaja napsi miljoona kuvaa! Eiköhän edes joku onnistunut ;)

Yo-kuvauksen aiheuttaman kammon poistumisen lisäksi sydämeltäni tippui myös toinen kivi, kun sain SAMKin ja DIAKin pääsykokekutsun. Ehdin jo ihmetellä, missä kutsu viipyy, vai eikö sitä tule ollenkaan!

Olin myöskin työhaastattelussa tänään. Aamupäivä meni aika minuuttiaikatauluksi, kun Sofia tuli aamulla laittaa hiuksiani, sitten kävin haastattelussa ja sen jälkeen laitettiin meikit naamaan ja kohti yo-kuvaa. Haastattelu oli poikkeuksellinen ryhmähaastattelu, jonne piti tulla kuusi haastateltavaa, mutta meitä olikin sitten vain kaksi.. Hieman meille molemmille jo lupailtiin osa-aikaista pestiä, mutta asia varmistunee ensi viikolla. Jos minut otetaan hommaan, pääsen hotellisiivoojaksi Porin uuteen Omena-hotelliin, jes :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti