maanantai 14. toukokuuta 2012

Kirppu ja kutsukortit

Käytiin järjestelemässä oma kirppispöytä ja samallahan pitää aina tehdä pikainen kierros, josko löytyisi jotain. Kävelin kerran ohi kultaisena kimaltelevan paidan ja jouduin heti peruuttamaan, kun oli niin mielenkiintoisen näköinen vaate. Lapussa luki "kimalteleva tunika, 3,5€" ja ensimmäinen ajatukseni "tuo on ihan Minkan näköinen!". Paita lähti siis mukaani ja kotona vähän sovitin sitä, voi vitsi kun olikin hieno! Menin lupaamaan tämän jo Minkalle, mutta eipä ainakaan harmita jos hän ei tätä huoli ;)
Todellisuudessa paita kimaltelee kunnolla eikä näytä ihan noin säkiltä päällä..


Jussi halusi osallistua kirppispöytääni ja sydän verta itkien lupasi antaa myyntiin muutaman DVD:n miljoonista leffoistaan. Oltiin viemässä ne 7 sotaelokuvaa, jotka kokoelmista juuri ja juuri irtosivat, mutta eipä keritty edes hintalappua laittamaan, kun joku mies nappasi ne mukaansa ja annoin hintalaput erillisellä paperilla :D Jussi hallitsee kirpparimyynninkin paremmin kuin minä...

Tänään sain itseäni viimein ja vihdoin niskasta kiinni ja askartelin loput 4kpl yo-kutsujani valmiiksi. Samassa tein Jussin korttiurakkaa 10 korttia eteenpäin (Jussi lupasi mäkkiaterian jos askartelen hänen kutsunsa!). Tässä meidän kutsut, minun on vasemmalla ja Jussin oikealla.


Lopuista korttiaskarteluun ostetuista tarvikkeista, vanhasta kranssista ja yo-mekkoni mukaan tulleesta sifonkihuivista askartelin tervetuloa-kyltin oveen. Paperi on teipillä kranssissa kiinni, pitäisi kai jotain tukevampaa keksiä..


Sain aikaiseksi myös yo-kakkujeni tilaamisen. "Pääkakun" tilasin eräältä Porilaiselta, joka tekee kakkuja. TÄSTÄ pääsee hänen blogiinsa. Kakustani tulee ylihieno ja ihan täydellinen. Juustokakut tilasin Minkan kondiittoriystävältä. Saatiin myös sumplittua yo-kuvausaika niin, että Sofia ehtii laittaa hiukseni ja meikkini ja äiti ehkä ehtisin meidän mukaamme studiolla. Aiotaan siis ottaa Vila kuvaukseen mukaan, joten joku apulainen olisi tarpeen :)

ps. SUOMI TEKI just MAAAAAALIIIN. Jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti