tiistai 15. toukokuuta 2012

Täydellisyysmekko

Luovuin ilomielin edellisessä postauksessa esittelemästäni kimalletunikasta, kun näin millaisen löydön Minka oli tehnyt! Täydellisen värinen H&M:n mekko, joka olikin Minkalle väärän kokoinen. Kokeilin piruuttani sitä päälleni ja mekko tuntui kuin se olisi minua varten ommeltu: juuri NIIN sopivan kokoinen! Tehtiin sitten vaihtokauppa: annoin Minkalle kimalletunikani ja sain tämän ylitäydellisen överihanan mekkosen, minulle jäi tästä maksettavaa 1,5€. Voiko täydellisen mekon löytämiseen kuolla?
Löysin tänään muutakin täydellisyyttä hipovaa: pikkulaukun yo-juhliin. Laukku on lähes täysin saman sävyinen kuin yo-mekkoni ja hintaa oli vain 9,4€! Tämän ostin siis ihan kaupasta, BeBagista.


Jatkaakseni aiheessa Minka. Ompelin pingviinejä rakastavalle isosiskolle pingviinikangaskassin. Mustavalkoinen kangas on kirppislöytö, ja vaikka kuvassa sitä ei näekkään, siinä on glitteriä! Pinku on pinkkiä trikoota, johon silitin tukikangasta. Laitoin pitkät hihnat, jotta kassia voi kantaa olalla. Vuorina on s-marketin puuvillakassi.


Vielä kerkee osallistumaan kynsilakan arvontaan lähettämällä kysymys Kysy mitä vain-postauksen kommenttilootaan! Klo 20 saakka aikaa :)

1 kommentti: