maanantai 28. tammikuuta 2013

Ostovimmaa!

Välillä on sellaisia vaiheita, ettei tule ostettua pitkään aikaan mitään. Ja välillä taas tuntuu, että rahaa palaa ihan älyttömästi. Valitettavasti nyt on meneillään tuo jälkimmäinen.. Olen kohta jo käyttänyt koko joululomalla ansaitsemani palkan, vaikken ole rahoja vielä edes nähnyt! Hyvin menee taas :D

Käytiin lauantaina Jussin kanssa kaupungilla ja Intersportissa silmääni osui Reebokin EasyTone-kengät melko hyvässä tarjouksessa, 50€. (Mainittakoon, että normaalihintaa niillä oli vaatimattomat 140€.) Kenkiä oli ihan pakko kokeilla jalkaan, vaikka harvemmin minä uskon tuollaisiin huuhaa-juttuihin.
Enpä ollut pitkään aikaan laittanut niin hyviltä tuntuvia kenkiä jalkaani: tukevat, pehmeät ja hyvät kävellä. Melko ihanteelliset kengät siis. Lisäksi pohjissa olevat ilmatyynyt vaiensivat tärähdyksiä ja käveleminen tuntui kevyeltä. Ja eihän sekään miinusta ole, että ilmatyynyt muka kehittävät jalan lihaksia kävellessä.


Sovitin varmaan kymmenen eri EasyTone-mallia ja lopulta päädyin näihin varsin kävelykenkämäisiin mustiin, joissa on hieman beigeä. Sen lisäksi, että kengät olivat vain parhaimman tuntuiset jalassa, niillä kehtaisi mennä jopa kouluun ja kaupungille. Sain samalla siis ratkaistua ikuisen kevätongelmani, eli kevätkenkien hankkimisen. Pelkästään jo ajatuskin siitä, etten joutuisikaan tänä vuonna juoksemaan hikihatussa kenkäkaupasta toiseen metsästäessäni kevyempiä kenkiä talvipopojen tilalle, ja olin ilomielin valmis pulittamaan 50€ tästä kenkäparista!


Poikettiin (ylläripylläri) myös Torin kirpparilla ja löysin Espritin uudenveroisen urheilupaidan. Tuollaiselle olisi voinut kuvitella olevan hintaa jo vähän enemmänkin, mutta lapussa tosiaan luki 2,3€! Enpä kahta kertaa harkinnut! (Ja ihan vain pakkomielteen vuoksi kurkkasin, mitä Espritin Edry-paita maksaisi uutena: 30puntaa)


Tilattiin koulukaverin kanssa netistä ihan älyttömän hienoja lääkeruiskukyniä. Näitä sai sekä mustekyninä että yliviivaustusseina, eikä hintaakaan ollut kuin pari euroa/kipale. Pyysin Jussia kuvausavustajaksi ja tallensin aidosti todella pelottavan otoksen.. Ihan ensimmäisenä en kyllä antaisi tuon näköisen tyypin lähestyä minua ruisku kädessä :D


Uudet kynät herättivät jonkin ihmeellisen, jo kauan piiloksissa olleen, tunnollisen oppilaan vaiston ja halusin hommata itselleni uuden penaalin. Sain kyllä Jussilta penaalin joululahjaksi, mutta se oli niin lyhyt, ettei sinne mahdu viivotinta. Sain siis "luvan" ostaa penaalin ilman minkäänlaisia loukaantumisia.
Olisin halunnut ostaa vaaleanpunaisen AngryBirds-penaalin, mutta hinta hirvitti sen verran, että päädyin puolet halvempaan pinkkiin muffinsipenaaliin. Tämä löytyi Tiimarista hintaan 5€.


Ostovimma se vain jatkuu ja jatkuu, käytiin nimittäin vielä Prismassakin. Sieltä Jussi bongasi hevostarvikeosaston, josta löytyi superkäteviä ratsastustoppahanskoja. Hanskoissa on siis sekä peukalo että pikkurilli erikseen, eli kolme keskimmäistä sormea säästyvät ultimatepaleltumiselta. Kerkesin kylläkin jo alkuviikosta ostamaan itselleni kympin toppasormikkaat ratsastukseen, mutta hetken mietittyäni viime viikkoa ja sitä, miten sormeni olivat umpijäässä, päätinkin sijoittaa vielä 13€ sopiviin hanskoihin.


Ompelurintamallakin on tapahtunut pientä elpymistä! Johtunee varmaan siitä, että minulla on pitkästä aikaa ollut hieman ylimääräistä aikaa ja olen voinut vain istahtaa surruttelemaan (tai todellisuudessahan tekemistä olisi vaikka muille jakaa, mutten jaksa nyt miettiä sitä).
Ostin Kontista II-laatuinen nahkatakki hintaan 2€. Nahka tuntui oikein laadukkaalta ja paksulta, eli täydelliseltä avaimenperiin. Tunnin verran me sitä takkia silputtiin, kunnes siitä oli jäljellä enää saumat ja vuori, vieressä notkui iso pino eri kokoisia nahanpaloja. Nyt ei pitäisi raaka-aine loppua kesken ihan lähiaikoina!



8 kommenttia:

  1. nyt ei ole siis enää syytä kieltäytyä lenkistäkään ;) nimittäin vaimennusten ansiosta et voi valittaa jalkakipuu enää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmi, että kengät ovat kävelemiseen tarkoitetut ;) eli jää lenkit väliin.. Tosi kurja :P

      Poista
    2. tarkotinki kävelemistä ;)

      Poista
  2. Onpas kiva kun pitkästä aikaa tulee päivityksiä useammin, näitä on aina niin kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Juuri tuollaiset kommentit lisäävät bloggausintoa huimasti :)

      Poista
  3. Olen seurannut blogiasi jo pitemmän aikaa, vaikken juuri kommentteja ole kirjoitellut. Blogisi on varmaan ainoa päiväkirjamainen blogi jota seuraan. On kiva lukea kun kirjoittelet elämästäsi! Mutta ihan pakko sanoa, että kyllähän olet kova mimmi tekemään löytöjä.. ei ihmekään, että rahaa palaa, vaikka huokeita löytöjä teetkin. Haastaisinkin sinut Älä osta mitään -helmikuulle! Ruoka ja pakollinen kosmetiikka (esim. dödö) ovat sallittuja hankintoja.. tarkoitus on karsia siis kaikkea, mikä ei ole välttämätöntä. Auttaa ainakin itseäni näkemään sitä kaikkea, mitä kotona on jo nurkissa ja parhaimmillaan innostaa tekemään ostamisen sijaan :)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!
      Haasteesi pisti miettimään ja pyöri mielessäni koko päivän. Koska tiedän, etten pystyisi pitämään totaalista Älä osta mitään-kuukautta, aion silti luvata harkitsevani ostoksia tarkemmin. On monta asiaa, joita tulee heräteostoksina hommattua, vaikkei todellisuudessa edes tarvitsisi moista ikinä..

      Poista
  4. Ihanat noi chihu(?)-avaimenperät! :D

    VastaaPoista