maanantai 23. huhtikuuta 2012

Pyhiinvaellus Tampereelle

Huomasin perjantaina, että minullahan on maanantaina vapaapäivä. Nopea tarkistus kalenterista: Jussilla ei ole valmennuskurssia ja Minkakin on su-ma välisenä yönä töissä, eli päivällä ei ole töitä. Päätettiin sitten suorittaa perinteinen Tampereen reissu.
Pyhiinvaelluksemme kohteina Spiritstore, Triteks, Pancho Villa ja Ikea. Spiritstorea kohtaan oli kovat odotukset, mutta pettymyshän se oli. Viime keväänä siellä oli paljon kivempiä kenkiä kuin nyt.. Kierrettiin myös kaikissa muissa kaupoissa - tuloksetta. Eipä hätää, Jussi sanoi muistavansa muutaman kirpparin sijainnin keskustasta. Kierrettiin nimittäin viime vuonna useita Tampereen kirppareita Jussin kanssa. Onneksi jollakin on suuntavaisto, itse en nimittäin ymmärrä yhtikäs mitään Tampereella suunnistamisesta.
Kirpparit ei koskaan petä! Timanttipaita 2,5€ ja piitkä GT:n huppari 3€. Molemmat olivat -50% pöydästä. Aikamoinen sattuma sinänsä: minulla on tuo tismalleen sama timanttipaita jo valmiiksi ja tänä aamuna huomasin, että siihen on tullut reikä. Tämä on ehdottomasti lempipaitani ja harmitti PALJON. Eipä kauaa kerennyt harmittamaan, kun kolme tuntia myöhemmin sama paita tulee samassa koossa kirpparilla vastaan!


Keskustasta oli tarkoitus mennä Ideaparkkiin, mutta muistinkin, että Tampereella en käy jos en poikkea Triteksissä. Yritin ostaa maltillisesti ja onnistuinkin: kankaat maksoivat yhteensä 17€. 7kpl 1x1m palasia pinkkiä trikoota (eli kokonaisena palasena periaatteessa 4,7x1,5m), leveää raitakangasta 2x1,5m, lipare sinistä Jussille pipoksi, 0,3cm pinkkiä resoria ja 0,4m mustaa. Eipä paha hinta - taaskaan. Metrille hintaa keskimäärin 2,3€/m.


Tesomalta on liki 30km Ideaparkkiin ja Minka totesi sen olevan paskapark. Eipä sitten vaivauduttukkaan sinne asti, vaan palattiin keskustaan syömään. Vakiopaikkamme Tampereella, Pancho Villa, ei koskaan tuota pettymystä ihan älyttömän hyvillä purilaisillaan!
Mahat täynnä suunnattiin Ikeaan. Lähdettiin Jussin kanssa ostamaan desilitramittaa. Siis yhtä desin mittaa. Kassalla minä köyhdyin 25e ja Jussi 7e, mitä tapahtui!?
Kasvi. Reppanan oli joku nostanut pois telineestä ja hylännyt väärään paikkaan. Ei kai sitä nyt sinne voinut jättää! Kasvi ja kukkaruukku, 2€. Tää on Jukka, Minka osti Tuijan. Toivottavasti ne ei koe samaa kohtaloa kuin Vaakku-kaktuksemme tai Hugo-viherkasvimme.


Leivontasetti, 5€. Tässä on sellainen pursotinjuttu, josta haaveilin. Lisäksi muutakin roinaa. Taustalla oleva kangas on Ikean uutuutta, 4€/m. Aivan ihanaa, mutten raaskinut kuin puolikkaan metrin ottaa..


YO-juhliin hieman rekvisiittaa. Juhlieni teemaväri tulee olemaan turkoosi.


Tämän lisäksi kannoimme autoon vauvan kylpyammeen (wtf!? Älkää muuta sanoko!), keittiövälineitä ja sen desimitan!

Hyvästi vapaapäivät, loppuviikko on aivan täyteen buukattu. Aamupäivisin siivousta ja iltapäivällä lastenhoitoa, joka ikinen päivä.

6 kommenttia:

  1. Ei vitsi, mekin käytiin eilen poikaystäväni kanssa Ikeassa ja mietittiin hetki, että pitäiskö se vauvojen kylpyamme ostaa sieltä :D Siis ihan koiraa varten toki. Ei sitten kehdattukkaan ottaa sitä vaikka hinta ei ois ollu yhtään paha ja meiän koira kyllä kerää tuota hiekkaa ihan mukavasti tuolta ulkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostin sen pystyäkseni värjäämään irroitettavat tuolinpäälliset haalistuneesta takaisin mustaksi (pesukonetta kun ei ole.. :D). Ajattelin myöskin, että koiralle altaaksi tuon jälkeen, jos se ei kauheasti värjäänny.

      Poista
  2. Ihana tuo huppari!! :)

    -Laura

    VastaaPoista
  3. Ihana huppari, ois kelvannu mullekin! Saanko muuten kysyä, mitä kautta hankit noita lastenhoitokeikkoja? Onko jotain tuttuja vai joku välitysfirma? (älä pelkää, asun Helsingissä, en taistele samoista paikoista :D)
    -Kaija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      Alunperin kävin hoitamassa lapsia MLL:n lastenhoitajavälityksen kautta. Sen loputtua Porista olen ihan netissä vain ilmoitellut, että täällä olisi MLL:n lastenhoitokurssin käynyt reipas lastenhoitaja tarjolla.

      Poista