maanantai 20. elokuuta 2012

Kenkä.

Budapestissä tuli eteen hetki, jolloin minun oli vain iihan pakko hankkia uudet kengät. Olin pakannut mukaani kahdet balleriinat: valkoiset pitsiset ja luottoystäväni mustat nahkaiset. Nuo mustat ovat kulkeneet matkassani jo kolme vuotta eivätkä ole koskaan aiheuttaneet yhtäkään rakkoa, tällä reissulla taidettiin siis kävellä ihan ylipaljon kun jonain aamuna jouduin teippaamaan jalkoihini 8 laastaria, jotta pääsin kävelemään aamupalalle.. Oli siis pakko hankkia kengät, joihin voisi laittaa sukat sisään, jottei ihan jokainen askel tuntuisi kuin kytevillä hiilillä kävelisi.


Terranovan -70% hyllyltä ylisöpöt tennarit. Näihin jäi hintaa n. 7€ ja näilläpä pääsi kulkemaan kivuttomasti kaupunkia edestakas. Myönnän kyllä olleeni koominen näky, kun ei sattunut olemaan mukana yhtäkään vaatekappaletta, joka olisi edes puoliksi sopinut käytettäväksi tennareitten kanssa. Tällä kertaa mukavuus voitti muodikkuuden!

Tänään löysin kirpparikierroksellani Paanakedonkadun kirpparilta täysin käyttämättömät H&M:n beiget korkokengät, 4€. Eivät ole järin mukavat jalkaa, mutta hienot! Ja oikean kokoiset! Ja edulliset! Jussi ehdottelikin jo puhelimessa jos rakennettaisiin olohuoneeseen kenkähylly niin nämä minun "mutku ne oli hienot"-kenkälöytöni pääsisivät edes johonkin käyttöön, vaikka sitten koristeiksi. Ja pyh, ei minulle edes ole paljoa kenkiä..


Ehkäpä olohuoneen seinälle viritetty kenkähylly olisikin ihan hyvä ajatus, kun meillä asuu nykyisin pieni kenkätuholainen. Ratita on varsin viehättynyt kenkiin ja varsinkin kengännauhoihin. Omat työkenkäni ovat hieman kärsineet.. Ja Ratitan nakertamisobsessio ei rajoitukkaan pelkästään jalkineisiin, myöskin kalenterini on saanut osansa. Ja Sinkkuelämää boksini! Arg.


Yhden pikaompeluksenkin olen kerennyt saada aikaiseksi. Valittelin eilen Jussille ettei minulla ole mitään tekemistä ja hän meni lipauttamaan "tee vaikka mulle pipo". No problem, itseppä kerjäsit verta nenästä!


Tuskin Jussi tuota koskaan päähänsä pistää, mutta teinpähän pipon.

Vilaa ilmeisesti häiritsee minun bloggaaminen: tietokonetuolin taakse oli ilmestynyt minipissa.. Ärsyttävää.

Huomenna köröttelen taas kohti Niinisaloa ja toivon, että Jussi pääsee iltalomille. Ajateltiin käydä syömässä Kankaanpäässä jos lupa kasarmilta poistumiseen myönnetään. Minnekkäs luxusravintolaan sitä menisi, Heseen, kebabille vai Kotipizzaan?

4 kommenttia:

 1. Mene Kpään Heseen, mun sisko on siellä töissä ;;)

  VastaaPoista
 2. Tekemäsi pipot on tosi kivoja. (: Haluisitko väsätä DIY-ohjeen mulle? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan tehdä tutorialin kunhan saan itseäni niskasta kiinni :)!

   Poista