keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tissis nro 4

Tissiksiä tuntuu putkahtelevan kuin sieniä sateella. Eilen valmistui jo neljäs yksilö ja ensimmäistä kertaa kaikki onnistui ensimmäisellä yrittämällä! Ei tarvinnut purkaa tai korjailla vaan kaikki meni kuten pitikin, jes! Yläosa on Triteksin sinistä trikoota, jota oli juuri nippanappa riittävästi yläosaa varten. Helmaan tuhosin loput Triteksin harmaa-musta-valkoisesta trikoosta. Laitoin mustat selän puolelle solmittavat nauhat vyötärökaitaleeseen. Kanttaukset ovat ihan vain mustaa resoria. Helman käänne on vielä tekemättä, elkäähän huomatko sitä kuvista :)


Tein olkasaumoista suht leveät, jotta helteen sattuessa ne hiemain suojaisivat olkapäitä palamiselta.


Yksi lisäkuva eilisestä kirpparilöytöseepratopista, josta lyhensin hieman olkaimia. Kuvan farkut sain sofialta, joka oli saanut ne isäni vaimolta. Farkut eivät kuulemma oikein istuneet Sofialle ja päätin huvikseni sovittaa niitä. No enpä voinutkaan enää niitä palauttaa, kun olivat niin hyvän kokoiset! Vaatehuoneeni ihkaensimmäiset vaaleat farkut ja sopivat kivasti seepratopin kanssa.
Ilmeestä huomaa, kuinka paljon kiinnostaa poseerata pelkälle kamerajalustan päässä olevalle itselaukaisimelle asetetulle kameralle.. Paljon!8 kommenttia:

 1. Löysin blogisi ihan niin vahingossa kun voi :D Asun siis itekki porissa ja etsein ton uuden kirpparin nimeä, joka hintakaaren tiloihin muutti ja sit löysin sun blogin!:D ja arvaa, selasin ihan koko blogis läpi! harmitti kun tuli teksti että blogitekstejä ei ole enempää! :D jään varmasti sinua seurailemaan, kirjamerkkeihin sut just klikkasin :) ihana blogi ja ihanat koirat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ihana kuulla :) ja tervetuloa lukemaan sepustuksiani :D

   Poista
 2. Oo taas niin ihana mekkonen! Onks sulla joku kaava tohon malliin? Kyllä se Jussi sieltä taas tulee kun vähän jaksat vielä sinnitellä, tsempiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä levinnyt jonkun itse piirtämä. Itse sain omani tältä blogistilta, kannattaa kysyä, jos hän piirtäisi vielä sinullekkin yhdet kaavat: http://nuksun.blogspot.fi/
   Laittoi se Jussi viestiäkin, kello 2 yöllä kylläkin.. Perjantaina pitäisi päästä päiväksi lomille, enää pari päivää siis :)

   Poista
 3. Kiitos ihanasta kommentistas mun blogissa :)! Ku kerroit et olit asunu Brysselissä kans, olin ihan et ei voi olla totta.... :D Kävitkö säkin eurooppakoulua? :) Ihana blogi muuten, liityin lukijaksi !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käyny eurooppakoulua vaan ihan paikallista ranskankielistä. Piti lukea pariin kertaan se sun blogin esittelyteksti, tosiaan, siinä luki, että Belgiassa asut :D

   Poista
 4. ei ollu istumisesta kyse vaan mahtumisesta ..: D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "ei istu" on nätimpi ilmaus kuin "eivät mahtuneet" :DD

   Poista