lauantai 25. elokuuta 2012

Kylpyläään!

Eilen oltiin katsomassa se Jussin sotilasvala Teuvalla ja sieltä sitten köröteltiin Nokialle viettämään minun viimeistä lomaviikonloppuani ja Jussin tykkimieheksi ylenemistä kylpylärentoutumisen merkeissä. Koko kylpylään meneminen oli viimeiseen asti vaakalaudalla, kun ei meinannut koiranhoitoasia järjestyä sitten millään. Lopulta saatiin koirat hoitoon ja suuret vihat niskaamme siitä. Taas kerran: loppu hyvin, kaikki hyvin - ehkä.
Matkalla käytiin nauttimassa maittava välipala Heselle. Se olikin tähän mennessä reissumme paras ruoka, mutta siitä lisää kunhan pääsen kunnon näppiksen ääreen.
Illalla käytiin altailla ja mentiin varsin aikasin nukkumaan. Nyt ollaan matkalla Ideaparkiin ja Ikeaan. Päivän asuna Budapestin Terranovasta tehty löytö: harmaa neule, alehintaan n. 4e! Jussille tuliaiseksi tuomani Bershkan t-paita.
Eilen siellä valassa minulla ei ollut edes mekkoa! Siellä piti sataa, joten laitoin farkut ja paidan. Eipä sitten satanutkaan..


6 kommenttia:

 1. kaunis kuva! Koira asiat tuskin järjestyvät kun etukäteen haukutaan ja lytätään kaikki mahdolliset hoitajat :D ! Ensi kerralla toisella asenteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mahdollisilta hoitajiltakaan kovn kiva kuulla, kuinka koirani "laitetaan ruotuun" heti kun Käännän selkäni. Epäilyksiähän se herättää.
   On myöskin ihan kiva jos lupautui hoitamaan koiria, ettei toteakkin yhtäkkiä "on mulla muutakin tekemistä nyt" ja vie koiria kolmannelle osapuolelle.

   Poista
  2. joopajoo.. Taitaa sun koirat olla vielä sen verran erikoisia tapauksia, ettei niitten kans pää ihan 12h kestä neljän seinän sisällä :S.

   Poista
  3. On asioida joita ei tarvitse tulla puimaan toisen julkiseen blogiin. Tai jos on pakko puida niin sen voisi edes tehdä omalla nimellään, eikä raukkamaisesti anonyyminä.

   Poista
 2. Kivannäkönen asukokonaisuus (yhteiskuvassa) :)

  VastaaPoista