tiistai 28. elokuuta 2012

Kylpylähotelli Eden

Nyt voin olla todellinen hotellikriitikko ja arvioida viime viikonloppuisen kylpylähotellireissun Edeniin. Varasin meille perushuoneen ja sain sen k-tarjoushintaan 250e/2vrk/2henkeä. Summa tuntui varsin pieneltä, kun siihen kuitenkin sisältyi aamiainen ja kylpylän vapaa käyttö. Huomasin vasta varauksen tehtyäni, että koko ulkoallaskompleksi ja rengasliukumäki ovat huollon takia suljettu meidän oleskelun ajan. Harmitti aikalailla (se ulkoalas, ei se liukumäki :D)! Saatiin kuitenkin 20€ alennusta kokonaishinnasta sen takia, joten koko reissulle ei jäänyt kuin 230€ hintaa yhteensä.

Edulliseen hintaan nähden huone oli todella kiva: siisti ja tilava. Telkkari oli kyllä suoraan 1800-luvulta (joku 20" kuvaputki...), itse kun olen tottunut pyyhkimään pölyjä niistä Omenan 42 tuumaisista plasmaruuduista.. Kylpyläosasto oli iso ja oikein kiva. Altaiden vesi ei edes ollut jääkylmää toisin kuin Naantalissa!
Todella todella edustava kuva!


Nyt kun kaikki on ollut vain kivaa niin voin kertoa, mikä ei todellakaan ollut kiva: kylpylähotellin ravintolan buffet! Maksettiin 28€/naamataulu mauttomasta ja kylmäksi jäähtyneestä ruuasta. Ärsytti. Paljon. En suosittele! Samaa ruokaa saa tuosta Porin Sarpin lounasravintolasta tai Soman lounasbuffetista hintaan 8€/naama. Yök, yök, yök. Myöskin tarjoilijan todella omituinen käytös ärsytti. Hän taisi kyllä olla harjoittelija nimilaatasta päätellen, mutta silti! Jussi tilasin jonkun juoman ja tarjoilija katsoi hetken aikaa suu auki ja totesi "ööööööööh... no just.". Ja se tilattu juoma oli ihan joku alkoholiton limsajuttu vain suoraan listalta.
Huono tuuri ruokien kanssa jatkui Tampereen Tesoman Pizza Hutissa. Käytiin syömässä Hutin pitsaa Brysselissä ja se oli niin herkullista, että oli pakko päästä uudestaan. Oli hieman eri meininki tuolla Tampereella! Pizza oli ylikallis, pieni, täysin kuiva ja mauton. Kylläpä kannatti taas!
Onneksi edes aulan kahvilasta sai hyvää cafe lattea...


Ja varmasti hyvää siideriäkin.


Oltiin muuten todellisia juoppoja tuolla reissussa! Vietiin 8 omaa oluttölkkiä minibaariin ja sunnuntaina kun köröteltiin kohti Poria satuin kysymään missä ne meidän oluet on, kun ei kerran juotu yhtäkään.... Seuraavan viikonlopun juomat siivoojalle, ole hyvä!

Tänään oli se kaaauan jännitetty "haaveet kaatuu"-päivä. Onneksi Jussin kohdalla haaveet eivät sitten kaatuneetkaan! Lopullinen tuomio: sotilaspoliisimiehistö ja 9kk. JES! Jussista siis tosiaankin tulee sotilaspoliisi, eikä se joudu olemaan kokonaista vuotta armeijassa! Olen niin iloinen ja ylpeä, minun oma sotilaspoliisini :) (jolla on TJ204, eli ei ihan heti ole koitiutumista luvassa....)

Ihmettelen suuresti, kuinka olen muka kirjoittamassa tätä postausta enkä esim. maatunut koulussa. Aika paha tuo 8.30-18, on muuten hiukan häntäluu kipeänä istumisesta! Huomenna meillä onkin joku tutustumispäivä Kirjurissa ja mennään sinne leikkimään (jee..). Pukeutumiskoodina on musta alaosa, valkoinen yläosa ja kravaatti :D

4 kommenttia:

 1. Brysselin pizza hut on paras ;)! Ja tää postaus oli hyvä, osaat kirjottaa tosi sujuvasti ja elävästi (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mehän tietenkin oletettiin, että joka paikassa on yhtä herkullista pizzaa... No way :D

   Poista
 2. Ensi kerralla sitten Tampereen suunnalla pizzat osoitteesta Aleksanterinkatu 31!

  http://www.pizzerianapoli.fi/

  Jossei löydy mieluista yli sadasta (!) vaihtoehdosta, niin sitten on parempi hakea
  Hämeensillan tuntumasta lihamuki (juu, nimensä veroisesti kebab-lihaa pahvimukissa. On
  ilmeisesti alunperin lahtelainen keksintö).  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mikä valikoima pizzoja! Tuolla on kyllä pakko joskus käydä.

   Poista