sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kesäjuhlat!

Eilen vietettiin koko kesän kohokohtaa eli kesäjuhlia. Kummini (eli äitini sisko ja hänen miehensä) ovat järjestäneet nämä perinteeksi muodostuneet juhlat jo ties kuinka monena kesänä. Nyt on kyse sellaisista pippaloista, joita odotetaan jo puoli vuotta ennakkoon ja muistellaan puoli vuotta jälkikäteen :D
Tällä kertaa meitä oli yhteensä 11 henkeä ja kaikilla näytti olevan todella kivaa. Jussikin pääsi rientoihin alkuillaksi mukaan, mutta joutui kahdeksan jälkeen lähtemään takaisin armeijaan. Häneltä jäivät siis golf-puttauksen ja tikanheiton grande finaalit väliin. Päästiin silti harjoittelemaan hieman etukäteen:
Vila ja Ratitakin olivat messissä tietenkin. Hyvin pysyivät pihassa vapaina, vaikka Vila päivystikin mielummin keittiössä siltä varalta jos sieltä lentäisi paahtopaistin siivuja lattialle. Ratita kykki suurimman osan ajasta tuolin tai keinun alla..


Ja syliin nostettuna ilme oli melko.... epäileväinen.


Pakotin tuon sotilaankin kuvattavaksi koiriensa kanssa, ettei pääse liika äijyys nousemaan hattuun :DD En siltikään saa kuulemma ulkoituttaa koiria Sotkun pihassa jos ympärillä on muita varusmiehiä ja joku voisin tunnistaa koirat Jussin omaisuudeksi. Miten niin Jussi häpeää vaaleanpunaisiin valjaisiin puettua 3,5-kiloista hauvaansa?Ja yksi pakollinen perhepotretti ;)


3 kommenttia:

 1. hihihih tuo Vilan asento ja ylityytyväinen ilme tuossa teidän perhepotretissa nosti kyllä hymyn huulille... :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva!
  Mahtavat ilmeet noilla teidän koiruuksilla!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpö pieni perhe :)

  VastaaPoista