perjantai 10. elokuuta 2012

Vihaisia ja ei-niin-vihaisia lintuja

Luettuani TÄMÄN ihanan postauksen SuperMario-kaulapannasta, tuli kauhea inspiraatio ommella Vilalle uusi panta taas pitkästä aikaa. Yleensähän me käytetään Vilalla aina valjaita yksinkertaisesti siitä syystä, että kaikki pannat menevät neidin pään yli. Kerran olen saanut hakea rähjäävän, pannasta livahtaneen koirani pois toisen koiran luota Porin Metsässä ja tuo kerta riitti opetukseksi. Piti siis äkkiä keksiä jokin tilaisuus, jossa on aaaivan pakko olla koiralla uusi nätti panta ihan vain koristeena.... no, haen ehkä Jussin tänään? Ja onhan meillä perinteiset kesäjuhlat tiedossa lauantaina. Siinä oli sitä juhlaa ihan tarpeeksi, ei muuta kuin ompeluhommiin!Ja innokkaan mallini yllä.. Ruskea fleecepehmusteinen pistolukko panta. Koristeena pinkkiä ja pöllöripsinauhaa. Pistolukko on Jussin aikoja sitten hajonneesta Dakine-repusta. En tehnyt pannasta säädettävää. Nyt se on sen kokoinen, että pari sormea mahtuu väliin, mutta kyllähän se päästä läpi menee jos tarpeeksi kiskoo. Pitää siis olla varovainen jos tätä meinaa oikeasti käyttää..


Samalla innolla rupesin ompelemaan Jussille yllätykseksi AngryBirds-tyynyliinaa. Kangas löytyi Anttilan kangasosastolta hintaan 9,9€/m. Enpä tullut ajatelleeksi, että kangas saattaisi olla kiero kuin korkkiruuvi! Täysin vino kangas, vaikka myyjä repäisi sen irti (eli periaatteessa pitäisi mennä suoraan). Hieman oli säätämistä saadakseni tuo 0,5m palanen sitten riittämään kun koko tyynyliina veti jatkuvasti kieroon. Nopeaan pikaprojektiin meni lopulta tuhottomasti aikaa, mutta valmista tuli! Ja ihan kivahan se on, saa nähdä huomaako Jussi edes uutta tyynynpäälistä (joka pitäisi kyllä ehkä pestä ennen käyttöä MUTTA tuskin viikon metsässä ilman suihkua elänyttä sotilasta niin haittaa tuo pikkuseikka).


Ja nyt joutaa Vila pesulle! Kuinka ihanaa, kun koirat hierovat itseään jokaiseen pihalta löytyvään jätökseen? Todella söpöä jos en sanoisi.

Bongasin muuten eilen kadulla naisen, jolla oli ihan takuulla minun tekemä huivi kaulassaan! Ostin joskus puolisen vuotta sitten EK:sta ison palan ohutta kukkapuuvillakangasta ja leikkelin siitä kaksi kolmiohuivia. Toinen huivi päätyi omaan käyttööni ja toisen vein kirpparille. Huivi katosi aika pian kirpparipöydältä ja nyt olen täysin varma, että se oli sen naisen kaulassa! Ehkä näin harhoja, mutta jos en niin kylläpä tuli mahtava fiilis :)

Ja niin, en tiedä edelleenkään pääseekö Jussi lomille vai ei.. Todella ärsyttävää!

1 kommentti:

  1. Heheh ole hyvä vaan inspiraatiosta :)) Harmi kun teillä ei voi käyttää pantoja! Murulla taas ei kestäis mitkään valjaat päällä... :D autossa se onnistuu usein luikahtamaan valjaistaan ulos.

    VastaaPoista