maanantai 6. elokuuta 2012

Tissis #3

Sovittiin neulovan ja virkkaavan ystäväni kanssa mainiosta vaihtokaupasta: teen hänelle tissiksen ja saan häneltä vastaavasti itse kudotut villasukat! Minulla oli heti ajatus, millaisen tissiksen hänelle teen, pinkki yläosa ja harmaa-musta-valkoinen helma. Tein kanttaukset mustalla trikoolla. Ompelin suurimman osan saumoista saumurilla ja se olikin huono idea: saumat aaltoilivat rumasti ja jouduin ompelemaan ne uudestaan ompelukoneella... Lopputulos on edelleenkin mielestäni vähän tökerö, mutta Annin mielestä tämä oli oikein sopiva (onneksi!)


Tissiksen lisäksi sain "diilattua" muutamia vaatekappaleitani vaatehuoneesta. Nyt vapautui pari henkaria ja pääsin joistain itselläni kyllästymistä aiheuttavista vaatteista eroon. Aina on kivempi antaa vaatteet tutulle kuin viedä ne Konttiin!

Oli mukava päästä pölöttämään vakavia ja ei-niin-vakavia raskaan työpäivän jälkeen.
*Sisältöä poistettu*

6 kommenttia:

 1. No ohhoh, onpas todella tökeröä toimintaa työnantajaltasi! Sitä on tosin ollut ilmeisesti liikkeellä tänä kesänä, itsellenikin sattui erittäin v-mäinen työnantaja, lainvastaisesti toimittiin täälläkin. Toivotaan parempia työnantajia (molemmille) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti toivotaan! Ihan tyhmää, että yksi työnantaja onnistuu pilaamaan kaiken..

   Poista
 2. Ammattiyhdistysaktiivi pitää sinulle tänään pienen luennon aiheesta!!!!

  (:D)

  - Mankeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on hyvä, että mulla on oma edunvalvoja ;)

   Poista
 3. Jopas oli ikävä juttu :/
  Hei laita tänne myyntiin ylimääräisiä vaatteita :P?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin harkinnut vaatteiden laittamista myyntiin jonkinsortin blogikirppikselle. Pitänee hieman jalostaa ajatusta :)

   Poista