torstai 9. elokuuta 2012

Kesää varten, hyvissä ajoin taas..

Kesä on jo käytännössä ohi ja minä sain vasta nyt aikaiseksi hommattua uudet aurinkolasit ja bikinit! No ehkä tuo ensi viikon reissu aurinkoiseen ja helteiseen Budapestiin jotenkin vaikutti tähän asiaan..
Aurinkolasit ostin Seppälästä ale-hintaan 4€. Tuo malli ei kyllä sovi minulle yhtään, mutta oli pakko hommata aurinkolasit, jotka pysyvät päässä. Edelliset, jotka ostin pääsiäislomalla Lapista, valuvat pois naamalta kokoajan ja se on todella rasittavaa. Haluan kuitenkin suojata silmiäni edes jotenkin (kapinoin joskus yhden kesän aurinkolaseja vastaan ja minulla sattui olemaan pää varsin usein kipeä ja aina sattumoisin aurinkoisina päivinä... Lasit siis estävät päänsärkyäkin). Saavat kelvata, kunnes löydän ne itse täydelliset yksilöt (tuskin tulen koskaan löytämään..)


Bikiniostostani katsoessa voisi luulla, että olen osallistunut johonkin "valitse ne kaikkein huonoiten yhteensopivat yksilöt koko kaupungista"-kisaan. Ylä- ja alaosa ovat täysin eri maailmoista, mutta valitettavasti valinnanvaraa ei pahemmin ollut. Ensinäkin inhoan yli kaiken shoppailla bikinejä ja kerrankin, kun ajauduttiin sille osastolle Minkan kanssa, päätin että nyt en poistu täältä ilman niitä samperin lycrapalasia! Lindexin alerekissä oli vaikka mitä ihanuuksia, mutta kaikki kokoa 42 tai 44. Jouduin siis ensin katsomaan koon M ja sitten vain tyytyä siihen, minkä näköinen se M-kokoinen bikiniosa nyt vain sattui olemaan. Ja tässä on paras, mihin kykenin... Ihan hävettää esitellä nää täällä.. Käärmeennahkakuosi ja iloinen tropicalflowerpower, voi luoja. Sofia, kantsii miettii kaks kertaa, haluutko mennä löhöömään Budapestin kylpylöihin mun kaa :DD


Yhteensä nuo maksoivat 9€, eli hinnan puolesta on oikeastaan aivan sama, mitä ostin. Nuo nyt ainakin toistaiseksi sopivat päälle jos tarve tulee. Alaosassa on sitäpaitsi söpöjä kolibreja!

3 kommenttia:

  1. hetkinen... mikä tää alaosa on ?!?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No muuta ei ollu tarjolla ja tossahan on kivoja kolibrejaki! Ja kukkasia :) Ja nää on sopivan kokoset, toisin kuin pari vuotta sitten ostetut............ :DD

      Poista