torstai 9. elokuuta 2012

Zara ottaa sijaa..

.. minun lempparivaatemerkkinäni jos tätä tahtia kirpparilta löytyy kivoja ja suht edullisia Zaran vaatteita! Kävin poikkeuksellisesti Torin kirppiksellä ja pääsin taas vaihteeksi toteamaan, kuinka ylihintaista siellä on. Moni vaate jäi ostamatta ihan vain sen takia, etten tosiaankaan maksa 7€ perusmekosta tai 5€ GT:n yksivärisestä paidasta.. Onneksi paikasta löytyi edes yksi vaate, jossa oli hinta-laatusuhde edes hieman kohdillaan: beige Zaran röyhelöneule, 3€. Tästä kyllä huomaa, että käytössä on ollu, muttei silti ole yhtään epäsiisti. Koko oli M, joten ensitöikseni kavensin tätä hieman sivusaumoista. Nyt tykkään!


Tein jotain hyvin hyvin poikkeuksellista tänään ja ajattelin, että menen kaupungille hoitamaan asioita hyvissä ajoin. Sehän tietenkin kostautui, kun odottelin Sokoksen parkkipaikalla klo 8.50, että ovet aukeisivat. Ysiltä pääsin lampsimaan kohti pankkia, mutta sehä aukeaakin vasta klo 10! ARG, just mun tuuriani: kerrankin kun olen ajoissa, niin kaikki paikat on kiinni!! Jouduin sitten kuljeskella kaupungilla mummojen ja pappojen ympäröimänä tunnin verran vain päästäkseni pankkiin kuulemaan, ettei heillä mitään Unkarin forintteja löydy varastosta. No sepä kiva sitten, palaan asiaan huomenna.

Oli pakko ikuistaa Vilan nykyisestä vakkarinukkumapaikasta kuva. Neiti käpertyy aina sohvannurkkaan tyynyjen päälle nukkumaan. Hetken päästä tyyppi jo kuorsaakin ketarat ojossa siellä..


Ratita sen sijaan tykkää nukkuu Vilan entisellä lattiatyynyllä. Tämä on se, jossa on untuvatyyny sisällä ja jota Vila arvosti niin kauhiasti, että meni kusemaan tyynyn ihan märäksi. Kohtalaisen pesuoperaation jälkeen tämä kelpaakin Ratitalle ja koirahan vallan sulautuu tuohon tyynyyn ;)


Aamuisin jos lähden kotoota niin tytöt jäävät aina nukkumaan sohvalle. Vila tietenkin tuonne vakkarikulmaansa ja tällä kertaa oli Ratitankin päästävä sinne. Sulassa sovussa söpöjä.


Nyt on sormet ja varpaat ristissä, että Jussi pääsisi huomenna päiväksi lomille! Asia varmistunee kuulemma viimeistään perjantaiaamuna. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eihän minulla muuta tekemistä olisikaan kuin kytätä, tarvitseeko saako lähteä hakemaan vai ei.. Pitää varmuuden vuoksi siis siivota kämppä ja tiskata, näin voin väittää Jussille, että yksin eläessäni olen varsin siisti ihminen ja sotkut aiheutuvat vain ja ainoastaan hänestä ;)

ps. Huomasitteko Blogin yläreunaan tulleen uuden nimibannerin? :)

7 kommenttia:

  1. hieno paita on kyllä =)

    VastaaPoista
  2. Tää on kauhian kiva tää sun blogis! En tiennykkää et säkin kierrät kirppareita taajaan tahtiin! Mä olin just viimeks tänään sit olin eilen ja edellispäivänä. Oon hulluna kirppareihin! Tänäänkin meni rahaa 12e. vaatekaapistani ei oikeen ees enää löydy mitään uutena ostettua :) mut eiks se oo ihan hyvä? :) Tosi hyvä löytö toi sun zaran puseros :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullakin on kohta koko vaatevarasto kirpparilta kannettuja rytkyjä, eihän sitä enää raaskisikaan kaupasta ostaa, kun kirpparilta saa niin edullisesti :D Ja mikä sen hienompaa kuin antaa uusi elämä niille vaatteille :)

      Poista
    2. Ainoat vaatteet, jotka ostan kaupasta on farkut, niitäkin onneks tosi harvoin ja aletuotteet (pitää olla alle 5e.) :D Mun mielestä on mahtava tunne kun saa vetää päälleen jotain sellaista, et tietää et ihminen on sen joskus mahdollisesti uutena ostanut ja sit käynyt pieneksi tms. ja joutunut luopumaan tyyliin uudesta lempivaatekappaleestaan ja sit mä saan antaa sille vaatteelle mahdollisuuden olla mun uus lempparivaate! :D Kuinka syvällistä pelkästä kirpparivaatteesta, mutta niin totta! :D Käys kurkkaamassa mun blogipäivitys mun kirppislöydöistä, ellet oo käyny jo! http://drown-in-my-world.blogspot.fi/2012/08/kirpparihirmu-iskee-jalleen.html

      Poista
    3. Kävin jo kurkkaamassa sun mahtilöytöjäs! Ja noi ajatukset on kuin suoraan mun päästäni revitty :D Eikä kuluteta yhtään luontoa, kun kertaalleen käytetyn vaatteen tuottamiseen ei kulu energiaa ;) Kyllä se niin vaan on, että kirpparit on ihan mahtimestoja :DD

      Poista