lauantai 9. helmikuuta 2013

Lisää mökkikuvia ja herkkuja

Innostuttiin (eli minä innostuin..) eilen mökillä kuvailemaan enemmänkin. Tässä vähän kuvasaldoa:


Kaikkia kuvia on muokattu Picasalla :)

Ostin Jussille jo muutama viikko sitten karvalakin Kankaanpään Cittarista. Aluksi Jussi oli sitä mieltä, että hän on saanut jo tarpeekseen tuollaisista lakeista, mutta ei se kehdannut olla suostumatta käyttämään tuota, kun sen kerran ostin :D Hintaa ei ollut kuin 6€.


Seuraava otos saattaa järkyttää herkempiä katsojia... :D :


Sain Jussilta inttituliaisena maailman hienoimman stressilelun! Näitä myytiin sotkussa ja taisin joskus sanoa, että tahtoisin tuollaisen. En kuvitellut, että Jussi oikeasti ostaisi sellaisen :D Ihana mosa-Masi!


Halusin yllättää Jussin hänen herkullaan eli juustokakulla. En ymmärrä, miten yksi juustokakku voikin mennä niin pilalle? Ostin appelsiinituorejuustoa enkä tietenkään tajunnut, että oli jo valmiiksi makeutettua... Lisäsin sitten joukkoon 1,5dl sokeria! Tuli niin yliällömakea kakku, että huhhuhuh! Ja sen lisäksi ainekset eivät riittäneet minun ylisuureen irtopohjavuokaani ja kakku jäi äärettömän ruman näköiseksi.. Jussi ei nähnyt kakussa mitään vikaa, vaan veti sitä onnellisena naamaansa :D


Koirat saivat herkutella Kankaanpään Cittarista löytyneellä "roskaruualla". Tuollainen hodari&ranskikset-paketti maksoi jonku 3,5€. Ihania! Ja hyvin meni kaupaksi (eli suhteella Vila söi hodarin ja 9 ranskista, Ratita 1 ranskiksen..)

6 kommenttia:

  1. ai säki oot ostanu tollasen lakin jussille ; D ps. Joni käyttää päivittäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli niin halpa ettei voinu olla ostamatta :D

      Poista