maanantai 18. helmikuuta 2013

UusintaystävänpäiväMe päätettiin Jussin kanssa, että ruvetaan vallan viettämään ystävänpäivää 15.2. Itse varsinainen 14.2 meni niin plörinäksi, että jouduttiin ottamaan uusinta seuraavana päivänä ja taidetaan ottaa tästä päivän myöhästymisestä ihan tapa.
Mikä sitten pilasi meidän ystävänpäivän? No totaalinen väärinkäsitys, joka jaksaa ärsyttää edelleenkin. Jussi oli varannut meille pöydän ravintolaan ja koitti pitää sen salassa minulta viimeiseen saakka. Saatoin kyllä arvata, että ollaan menossa illalla syömään, joten ajattelin kehitellä lounaan jälkeen kunnon nälän. Hain Jussin Niinisalosta ja tultiin Noormarkun kautta kotiin. Siinä kohtaa meikäläinen oli jo niin nälkäinen, että kaikki tuntui ärsyttävän jollain tapaa. Ärsyyntyneenä en pysty sietämään minkään näköisiä yllätyksiä, joten painostin Jussin kertomaan, että hän on varannut pöydän Torerosta klo 20. Minulle tuo tarkoittaa sitä, että pöytä on varattu 20-20.30, siispä kävin kotona hieman valmistautumassa ja ilmoitin Jussille klo 20.15, että olen valmis lähtemään. En tahdo edes muistella sitä totaalisen raivon ja suoranaisen v*tutuksen määrää, joka sisälläni räjähti, kun Jussi tokaisi "siis siellä ravintolassa olis pitänyt olla klo 20 mennessä"........
Taidettiin pari tuntia puida tätä asiaa ja päädyttiin sellaiseen lopputulokseen, että minä olin kiukuspäissäni sanonut, etten tahdo mennä syömään, koska olen väsynyt. Jussi oli ajatellut kunnioittaa päätöstäni ja siirtänyt ravintolaillallissuunnitelmat syrjään. Tällä kertaa telepatia ei ihan toiminut, kun itse olin luullut sanomiseni menneen läpi Jussin korvien..


Elikkäs, otettiin ystävänpäivästä uusinta seuraavana iltana ja mentiin Espoon Tapiolan Chico's:iin syömään (oltiin siis isin luona Espoossa viikonloppu). Ja lopullinen arvio ruuasta oli yksimielinen: alkuruuat olivat herkullisia, mutta pääruuat kylmiä, minkä takia ne eivät oikein maistuneet. Minä söin Caesar-kana-salaatin alkupalaksi ja pääruuaksi OnionBurgerin. Jussi otti jotain katkaravun pyrstöjä ja liha-/kanapurilaisen bataattiranskiksilla.


Sain Jussilta suklaasydämen :)
Enpä ole tainnut muistaa esitellä uusia traktorikenkiäni, jotka ostin niiden edellisten tilalle, jotka uhrasin ratsastukseen. Nämä ovat Citymarketin lastenosastolta tarjouksesta 30€.
Ja miten niin traktorikenkä? Nämä möhkäleet jalassani tuntuu kuin ajaisin traktorilla keskellä kaupunkia. Kaikki muut käyttävät koulussa normaaleja talvikenkiä. Sellaisia joilla minä liukastuisin joka askeleella. Koska koulumatkallani on melko liukas ala- sekä ylämäki, kuljen liukastelun sijaan mielummin tälläisillä Mount Everestin valloittamiseen tarkoitetuilla monoilla ja pääsen kouluun kaikki luut ehjinä. Melkeinpä tekisi mieli ruveta selittämään tuota koulun käytävillä, kun ihmiset tuijottavat jalkoihini ja miettivät, mistä pellon keskeltä olen mahtanut sivistyksen pariin tupsahtaa..


Kameralla otettu kuva, joka näyttää kännykällä peilin kautta otetulta... Piti ihan kokeilla toimiiko muka :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti