keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tutkimus: Vaaleanpunaiset lunttipaperit eivät takaa menestymistä tentissä

Yleensä jos tenttiin on annettu aikaa 12.45-16 ja olet kotona jo klo 14, se ei ole kovinkaan hyvä merkki..


 Meillä oli siis moduulin 3 (elikkäs "Väestön hyvinvointiin ja yhteiskunnalliseen toimintaan perehtyminen") yhteistentti, jossa oli kuudelta (!) eri opettajalta kysymyksiä. Tenttiin oli lupa ottaa A4-kokoinen lunttilappu (tai 2kpl yksipuolista).
Väsäsin omaa lunttiani monena iltana enkä saanut siihen mitään järkeä tai tolkkua. Koitin vain tunkea kaiken mahdollisen tiedon Wordiin ja pienensin fontin kokoon 10, jotta koko litania mahtuisi sallittuun tilaan. Koko tuhoontuomitun lunttiprojektini kruunasi vielä se, ettei kotoa löytynyt valkoista paperia ja jouduin menemään tenttiin vaaleanpunaisine papereineni :D (Koulussa lisäsin kaverin papereista lyijykynällä vielä vähän lisää tekstiä, jotta joka rako ja väli on varmasti hyödynnetty)


Menin kuitenkin suht toiveikkain mielin tenttiin, kunnes sain kysymykset eteeni ja jokainen toivonrippeeni mureni atomeiksi: "Tarkastele EU:n (ns. Valkoinen kirja) ja Suomen kansallisia strategioita väestön terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen kannalta." MITÄÄÄÄ!? Juu, ei kuule harmainta aavistustakaan. Olis ehkä ollut plussaa jos olisi edes ymmärtänyt kysymyksen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti