maanantai 18. helmikuuta 2013

Jääkolkan SM-kisat

Vietin viikonlopun Sofian ja Jussin (+tietenkin koirien) kanssa isin luona Espoossa. Ohjelmassa oli jotain melko eksoottista. Käytiin nimittäin Lohjan jäähallissa katsomassa jääkolkan SM-kisoja!


Turha tuntea itseään epäsivistyneeksi, vaikkei tiedä mitä jääkolkka on. En meinaa itsekkän tiennyt ennen kuin kuulin, että Sofian poikaystävä pelaa moista SM-tasolla. Koska kisat sattuivat olemaan lähistöllä, lähdettiin porukalla katsomaan, mistä lajissa oikein on kyse.Pikkasen piti käyttää nettiä hyväkseen ja luntata pelin säännöt Googlesta.


Tultiin siihen lopputulokseen, että laji on ikäänkuin curlingin ja petanquen sekoitus. Todettiin myös, että Lohjan jäähallisssa oli kylmä ja persus meinasi jäätyä istuessa..


Oltiin varmaan ainoat katsojat koko hallissa (ei taida olla ihan mikään maailman suosituin laji tuo jääkolkka.. :D). Illemmalla sain kuulla, että Sofian poikaystävän joukkue oli voittanut SM-kultaa ja he pääsevät MM-kisoihin pelaamaan! Vautsi, onnea heille siis!

3 kommenttia:

 1. upeita kuvia ... :D ooon niiiiin ylpee meen pojista <3 mieheke ei näemmä arvannut että tullaan kattoo ja änki tuon äärimmäisen hienon pipon päähänsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, ihan hieno toi pipo on :D Pitäähän äijän vähän erottuu joukosta.. vaikka sitten huomionkeltaisen pipon avulle :P

   Poista
  2. nimenomaan .. : D

   Poista