maanantai 25. helmikuuta 2013

Päivä kuvina, lauantai 23.2

Ensimmäinen "päivä kuvina"-postaukseni.. Saa nähdä tuleeko tästä yhtään mitään :D

Herättiin kymmenen maissa ja Jussi lähti viemään koiria ulos. Minä sen sijaan makasin sängyssä vielä tunnin, kun ei vaan löytynyt jaksoa nousta ylös :D Jussi olisi ehdottomasti halunnut ottaa päivän ensimmäisen kuvan minun naamataulustani, mutta tiukkojen neuvottelujen päätteeksi sovittiin, että säästetään lukijat järkytykseltä ;)


Sitten valmistauduttiin lähtemään kaupungille ja käymään Jussin äidin kanssa kahvilla.


Kotiin jäi odottelemaan kaksi masentunutta nelijalkaista..


Käytiin Petra's Cafe:ssa ja herkuteltiin oikein kunnolla. Oli kyllä aamiainen minun makuuni! :D


Kaupungilla pyöriskelyn jälkeen päädyttiin vielä kirpparille, jossa oltiinkin sitten valomerkkiin asti. Mukaan lähti kasa tavaraa, jälleen kerran. Salkkarit-peli on Minkalle, itselleni ostin tuubihuivin ja Kilon poliisi-kirjan. Jussi osti Suljettu saari-leffan.


Kotona meitä oli vastassa tuollainen onnellinen minimaneto (toinen koiruus oli tietenkin pöydän alla piilossa..). Ja mekin olimme aivan yhtä onnellisia: ei yhtäkään lätäkköä lattioilla!


Lähdettiin viemään koiria ulos ja pistäydyttiin koirapuistossakin. Valitettavasti tuo koirapuistoilu on nykyään melko mahdotonta, kun Vila luulee omistavansa koko puiston ja räksyttää kaikelle/kaikille ohi menevälle. Ja se on noloa. Ja muita koiria neiti ei salli lainkaan hänen puistoonsa.. Se mikään koirapuisto ole vaan Vilanpuisto!


Illemmalla lähdettiin vielä kaupan kautta Noormarkkuun tekemään ruokaa. Tehtiin toiseen kertaan sitä pari viikkoa sitten mökillä kokeiltua tortilla-jauhelijavuokamitälietä. Ennen uuniin menemistä:


Ja tarjoiluvalmiina. Oli hywää!


Syömisen jälkeen mentiin sulattelemaan ähkyämme telkkarin pariin ja palattiin takaisin kotiin. Kotona katsottiin vielä Musta Dahlia-leffa, joka oli vähintäänkin omituinen. Tai oikeastaan se oli niin hankala, etten tajunnut yhtään mistä oli kyse..


Siinä oli meidän peruslauantai ;)

2 kommenttia:

  1. mikä toi suljettu saari olikaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei olla viä katottu sitä, mut Jussi sano että se on hyvä :)

      Poista